Ο απίστευτος λόγος που κάνεις «φασαρία» στο σεξ - AllYou.gr

Search

Ο απίστευτος λόγος που κάνεις «φασαρία» στο σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί αναστενάζουν οι γυναίκες.

> SEX ::
30 Νοεμβρίου 2016

Κανείς δεν κάνει σεξ... στο mute, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί «αγκομαχάς»  την ώρα που κάνεις σεξ ενώ ο καλός σου είναι πιο ήσυχος από εσένα; Νέα βρετανική έρευνα έρχεται να λύσει την παραπάνω απορία και να μας υπογραμμίσει ότι κάθε φορά που κάνουμε σεξ, οι γυναίκες πηγαίνουμε για το Όσκαρ υποκριτικής.

Αυτό υποστηρίζουν με αποδείξεις και ονόματα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Λιντς και του Πανεπιστημίου του Λανκασάιρ σε πρόσφατη δημοσίευσή τους στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior. Σε αυτήν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της πιο πρόσφατης μελέτης τους στην οποία ρώτησαν 71 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες γιατί τους αρέσει να κάνουν φασαρία την ώρα του σεξ.

Οι απαντήσεις των τελευταίων μάλιστα ήταν συγκλονιστικές μιας και από αυτές φάνηκε ότι:

* 90% των γυναικών φωνάζει την ώρα της κορύφωσης
* 87% δηλώσε ότι, ανεξάρτητα από τον οργασμό, κάνει φασαρία την ώρα του σεξ προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση του ερωτικού παρτενέρ του.
*66% αναστενάζει προκειμένου να βοηθήσει το σύντροφό του να φτάσει σε οργασμό
* 25% των γυναικών «αναστενάζει» από συνήθεια, βαρεμάρα, κούραση ή πόνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Γιατί οι γυναίκες παίζουν... θέατρο; Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία του (92%) θεωρεί ότι οι αναστεναγμοί κατά τη διάρκεια του σεξ τονώνουν την αντρική αυτοπεποίθηση και, ως εκ τούτου, βελτιώνει σημαντικά την ικανοποίηση του συντρόφου τους.

Οι ειδικοί εικάζουν ότι οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς οφείλονται στο γεγονός ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μάς «βομβαρδίζουν» με εικόνες που υποδεικνύουν ότι τα βογκητά συνδέονται με αυξημένη σεξουαλική απόλαυση με αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να θεωρούμε ότι αποτελούν απαραίτητο συστατικό του καλού και ποιοτικού σεξ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!