Skip to main content

SEX

Ο απίστευτος λόγος που κάνεις «φασαρία» στο σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί αναστενάζουν οι γυναίκες.


Φύλλις Νικολάου

Κανείς δεν κάνει σεξ... στο mute, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί «αγκομαχάς»  την ώρα που κάνεις σεξ ενώ ο καλός σου είναι πιο ήσυχος από εσένα; Νέα βρετανική έρευνα έρχεται να λύσει την παραπάνω απορία και να μας υπογραμμίσει ότι κάθε φορά που κάνουμε σεξ, οι γυναίκες πηγαίνουμε για το Όσκαρ υποκριτικής.

Αυτό υποστηρίζουν με αποδείξεις και ονόματα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Λιντς και του Πανεπιστημίου του Λανκασάιρ σε πρόσφατη δημοσίευσή τους στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior. Σε αυτήν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της πιο πρόσφατης μελέτης τους στην οποία ρώτησαν 71 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες γιατί τους αρέσει να κάνουν φασαρία την ώρα του σεξ.

Pixel
Pixel

Οι απαντήσεις των τελευταίων μάλιστα ήταν συγκλονιστικές μιας και από αυτές φάνηκε ότι:

* 90% των γυναικών φωνάζει την ώρα της κορύφωσης
* 87% δηλώσε ότι, ανεξάρτητα από τον οργασμό, κάνει φασαρία την ώρα του σεξ προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση του ερωτικού παρτενέρ του.
*66% αναστενάζει προκειμένου να βοηθήσει το σύντροφό του να φτάσει σε οργασμό
* 25% των γυναικών «αναστενάζει» από συνήθεια, βαρεμάρα, κούραση ή πόνο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Γιατί οι γυναίκες παίζουν... θέατρο; Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία του (92%) θεωρεί ότι οι αναστεναγμοί κατά τη διάρκεια του σεξ τονώνουν την αντρική αυτοπεποίθηση και, ως εκ τούτου, βελτιώνει σημαντικά την ικανοποίηση του συντρόφου τους.

Οι ειδικοί εικάζουν ότι οι ρίζες αυτής της συμπεριφοράς οφείλονται στο γεγονός ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μάς «βομβαρδίζουν» με εικόνες που υποδεικνύουν ότι τα βογκητά συνδέονται με αυξημένη σεξουαλική απόλαυση με αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να θεωρούμε ότι αποτελούν απαραίτητο συστατικό του καλού και ποιοτικού σεξ.

Διαβάστε επίσης

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν