Skip to main content

SEX

Τρεις σημαντικές συμβουλές για να διατηρηθεί το πάθος στο σεξ όσο βρίσκεστε σε σχέση

Να τι πρέπει να κάνετε και οι δυο σας



Είναι πραγματικά στο χέρι και των δυο σας το να διατηρήσετε τη φλόγα στο σεξ ακόμη και όταν η σχέση σας κρατά πια καιρό, καταβάλλοντας από κοινού προσπάθεια ώστε να μην κερδίσει η ρουτίνα της καθημερινότητας.

Φυσικά, έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή συντρόφου που έχετε κάνει να είναι εξαρχής η κατάλληλη, ώστε όχι μόνο να υπάρχει αδιαπραγμάτευτη χημεία μεταξύ σας, αλλά και να είναι σαφές και από τις δύο πλευρές ότι μια σχέση θέλει διαρκή κόπο για να πετύχει στον χρόνο.

Να λοιπόν τρεις σημαντικές συμβουλές για να διατηρηθεί το πάθος στο σεξ όσο βρίσκεστε σε σχέση.

Αφαιρέστε τα εμπόδια

Από το άγχος που προκαλεί η δουλειά, μέχρι έναν μικροτσακωμό που μπορεί να είχατε κάποτε και σε πλήγωσε, καταστάσεις σαν κι αυτές καταστρέφουν τη σχέση σου. Δεν μπορείς να αλλάξεις φυσικά τα πάντα ή να κάνεις πως δεν υπάρχουν, μπορείς όμως να αναγνωρίσεις τα εμπόδια και να φροντίσεις να μην γεμίζουν τοξικότητα τη δική σας σχέση και καθημερινότητα.

Βάλτε την απόλαυση ως προτεραιότητα

Δεν γίνεται να κάνουμε κάθε μέρα σεξ, πόσο μάλλον παθιασμένο και πολύωρο, σίγουρα όμως μπορούμε να βρίσκουμε λίγο χρόνο για ερωτικό παιχνίδι, ακόμη και για μερικά λεπτά το πρωί προτού πάμε στη δουλειά. Όταν έχουμε τον χρόνο, θα αφοσιωθούμε περισσότερη ώρα, έχοντας στο μυαλό μας ότι η σεξουαλική απόλαυση στη σχέση πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Εξελίσσουμε δημιουργικά το σεξ

Δοκιμάστε μία νέα στάση, ένα sex toy ή αλλαγή χώρου όταν κάνετε σεξ, συμβάλλοντας στη συνεχή δημιουργική εξέλιξη της σεξουαλικής σας ζωής. Δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές για να το απολαύσετε και οι δύο, θα δείτε όμως ότι μια πιπεράτη διαφοροποίηση πού και που κάνει όλη τη διαφορά και κρατά τη φλόγα αναμμένη.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας