Skip to main content

SEX

4 στάσεις στο σεξ για όλες εκείνες τις φορές που πρέπει να κάνετε απόλυτη ησυχία

Ακόμη και για όταν φιλοξενείστε στο πατρικό του σπίτι στο χωριό, λύσεις υπάρχουν



Το να έχετε ένα σπίτι μόνο για τους δυο σας και τη δυνατότητα να κάνετε όσο noisy σεξ θέλετε είναι φυσικά το καλύτερο σενάριο. Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου πρέπει να κάνετε απόλυτη ησυχία, αλλά δεν μπορείτε και να κρατηθείτε καθόλου ο ένας μακριά από τον άλλο; Ακολουθούν τέσσερις στάσεις στο σεξ που θα σας λύσουν τα χέρια, αφού μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον μίνιμουμ θόρυβο, ακόμη και στα πιο risky μέρη όπως το πατρικό του στο χωριό, με όλη την οικογένεια στα δίπλα δωμάτια!

Classic spooning

Το κλασικό πολλές φορές είναι και η λύση. Είστε ξαπλωμένοι και οι δύο κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση, δεν χρειάζονται εναλλαγές και δεν κουνιέστε πάρα πολύ, ώστε να τρίξει το κρεβάτι.

Στα όρθια

Κόντρα στον πάγκο της κουζίνας, σε ένα γραφείο, ένα περβάζι και βασικά οπουδήποτε μπορείς να πιαστείς κατά τη διάρκειά του, κάνοντας τον λιγότερο πιθανό θόρυβο.

Doggy on the floor

Το doggy στο κρεβάτι οδηγεί σε τριξίματα και είναι καταστροφικό, όχι όμως αν αλλάξει η τοποθεσία του! Το doggy στο πάτωμα δεν αφαιρεί καθόλου από την απόλαυση και μπορεί να γίνει το νέο σας thing.

69

Είναι ό,τι πρέπει για ήσυχο σεξ, μιας που ο ένας αφιερώνεται στην απόλαυση του άλλου, δεν χρειάζονται κινήσεις και αλλαγές και σίγουρα είναι εξαιρετικά απολαυστικό. Δοκίμασέ το οπωδήποτε.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα