Skip to main content

SEX

4 sex tips που δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε να ανταλλάζουμε μεταξύ μας

Κινήσεις-ματ που αλλάζουν εντελώς το ερωτικό παιχνίδι και πρέπει να μοιραζόμαστε



Υπάρχουν ορισμένα πολύ συγκεκριμένα tips που οδηγούν χωρίς αμφιβολία στην απόλαυση και, κυριότερα, στον οργασμό κατά τη διάρκεια του sex, που αν και τα γνωρίζουμε σχεδόν όλες και όλοι, δυσκολευόμαστε συχνά να μοιραστούμε τη γνώση τους με τις φίλες και τους φίλους μας. και αυτό φυσικά βασίζεται σε εντελώς αναχρονιστικά ταμπού και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να αποβάλουμε άμεσα από την καθημερινότητα και κυρίως το κρεβάτι μας, αν θέλουμε όντως να περνάμε απολαυστικά με τον άνθρωπό μας. ακολουθούν 4 sex tips-εγγύηση, για να τα συστήσεις και στις φίλες σου.

Ξεκινήστε τα προκαταρκτικά μέρες πριν

Τα πνευματικά παιχνίδια που προετοιμάζουν τη συνουσία μπορούν να προετοιμαστούν λίγα λεπτά πριν, αλλά δοκίμασε να κάνεις το ίδιο 2-3 μέρες πριν να βρεθείς με τον σύντροφό σου. Και αυτά μπορεί να είναι μερικά πολύ spicy μηνύματα στο κινητό, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη για τα καλά, αναβαθμίζοντας και το sex όταν αυτό συμβεί.

Φτάσε σε οργασμό πριν τη διείσδυση

Η διείσδυση στο sex είναι απολαυστική μόνο όταν ο γυναικείος κόλπος είναι σωστά προετοιμασμένος για αυτή, ώστε να αποφευχθεί ο πόνος. Αν ξεκινήσετε με προκαταρκτικά που οδηγούν σε οργασμό, η προετοιμασία αυτή θα είναι η καλύτερη, ώστε να συνεχίσετε ακάθεκτοι σε διεισδυτικό sex.

Βάλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη

Η διείσδυση αποκτά εντελώς διαφορετική αίσθηση κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού sex όταν η μέση ανασηκωθεί λίγο από ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου.

Do some dirty talking

Μπορεί να νιώθεις ότι δεν είναι κάτι το εύκολο, όμως το dirty talking μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του sex, απογειώνοντας τη στιγμή. Ξεκίνα δειλά δειλά και φτάστο όσο σου βγαίνει και σε ευχαριστεί.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα