Τα 4 είδη οργασμού που μπορεί να βιώσει κάθε γυναίκα - AllYou.gr

Search

Τα 4 είδη οργασμού που μπορεί να βιώσει κάθε γυναίκα

Τα γνωρίζεις;

> SEX ::
25 Μαϊου 2015

Μία πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NeuroQuantology αποδεικνύει ότι μία γυναίκα είναι σε θέση να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμών. Εσύ ξέρεις ποια είναι;

1. Κλειτοριδικός Οργασμός: Η κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο στο γυναικείο σώμα, καθώς περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις συγκεντρώνονται εκεί. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως, αν πριν τη διείσδυση ο σύντροφός δεν ασχοληθεί αρκετά με την συγκεκριμένη περιοχή, είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις σε οργασμό.

2. Κολπικός οργασμός: Αν και οι επιστήμονες εξακολουθούν να αμφιβάλουν για το αν το σημείο G υπάρχει τελικά ή όχι, το 30% των γυναικών συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι σε θέση να ολοκληρώσει με την απλή διείσδυση.

3. Ο συνδυαστικός οργασμός: Οι ειδικοί επισημαίνουν πως ο κολπικός και ο κλειτοριδικός οργασμός είναι το πιο δυνατό φινάλε, αφού είναι διπλάσια πιο δυνατός και έντονος από τους υπόλοιπους. Η στάση "γυναίκα από πάνω" είναι εξαιρετικά δημοφιλής για τον απλό λόγο ότι βοηθάει το γυναικείο σώμα στη διπλή κορύφωση.

4. Πολλαπλοί Οργασμοί: Για να είμαστε συγκεκριμένες, οι πολλαπλοί οργασμοί συμβαίνουν ο ένας μετά τον άλλον και όχι σε διαφορετικές στιγμές σε μια συνεύρεση. Οι μελέτες κατέληξαν πως οι πολλαπλοί οργασμοί είναι πιθανόν να συμβούν σε μια γυναίκα αν "αντέχει" να ερεθιστεί στην ευαίσθητη περιοχή μετά τον πρώτο ή και δεύτερο οργασμό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!