Skip to main content

SEX

Τα 4 είδη οργασμού που μπορεί να βιώσει κάθε γυναίκα

Τα γνωρίζεις;



Μία πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NeuroQuantology αποδεικνύει ότι μία γυναίκα είναι σε θέση να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμών. Εσύ ξέρεις ποια είναι;

1. Κλειτοριδικός Οργασμός: Η κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο στο γυναικείο σώμα, καθώς περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις συγκεντρώνονται εκεί. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως, αν πριν τη διείσδυση ο σύντροφός δεν ασχοληθεί αρκετά με την συγκεκριμένη περιοχή, είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις σε οργασμό.

2. Κολπικός οργασμός: Αν και οι επιστήμονες εξακολουθούν να αμφιβάλουν για το αν το σημείο G υπάρχει τελικά ή όχι, το 30% των γυναικών συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι σε θέση να ολοκληρώσει με την απλή διείσδυση.

3. Ο συνδυαστικός οργασμός: Οι ειδικοί επισημαίνουν πως ο κολπικός και ο κλειτοριδικός οργασμός είναι το πιο δυνατό φινάλε, αφού είναι διπλάσια πιο δυνατός και έντονος από τους υπόλοιπους. Η στάση "γυναίκα από πάνω" είναι εξαιρετικά δημοφιλής για τον απλό λόγο ότι βοηθάει το γυναικείο σώμα στη διπλή κορύφωση.

4. Πολλαπλοί Οργασμοί: Για να είμαστε συγκεκριμένες, οι πολλαπλοί οργασμοί συμβαίνουν ο ένας μετά τον άλλον και όχι σε διαφορετικές στιγμές σε μια συνεύρεση. Οι μελέτες κατέληξαν πως οι πολλαπλοί οργασμοί είναι πιθανόν να συμβούν σε μια γυναίκα αν "αντέχει" να ερεθιστεί στην ευαίσθητη περιοχή μετά τον πρώτο ή και δεύτερο οργασμό.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ