Ενδιαφέρεται αληθινά ή απλώς περνάει το χρόνο του; ΕΤΣΙ θα το καταλάβεις - AllYou.gr

Search

Ενδιαφέρεται αληθινά ή απλώς περνάει το χρόνο του; ΕΤΣΙ θα το καταλάβεις

Αποκωδικοποίησε τα σημάδια!

08 Φεβρουαρίου 2016

Έχεις ποτέ εγκαταλείψει τις προσπάθειες επικοινωνίας με έναν άνθρωπο που αρχικά πίστευες ότι όλα κυλούν ρόδινα και ναι, θα μπορούσατε να είχατε καταλήξει και ζευγάρι; 

Πολλές φορές τα κορίτσια -ιδιαίτερα μέχρι την ενηλικίωση τους- πιάνονται «κορόιδα» από τους υποψήφιους εραστές τους. Αυτό συμβαίνει γιατί το επιτρέπουν οι ίδιες κι όχι γιατί μπλέκουν με... κακόβουλους άντρες. 

Ενδεχομένως να σε έχει φλερτάρει για ένα διάστημα και να μην είδες ποτέ μια σοβαρή πρόταση από μέρους του, πολύ απλά γιατί ο τύπος διαπίστωσε ότι ναι μεν του αρέσεις, αλλά τα θέλω σας διαφέρουν.

Για να κρατήσεις τα standards σου ψηλά και να μην γίνεις ποτέ ξανά θύμα, ΑΥΤΕΣ οι "κόκκινες σημαίες", κρούουν των κώδωνα:

1. Σε φλερτάρει με οποιοδήποτε τρόπο αλλά πάντα από απόσταση και δεν σου ζητάει ποτέ να βρεθείτε και να γνωριστείτε από κοντά ή, όταν το προτείνεις εσύ, το αποφεύγει.

2. Δηλώνει ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ στη ζωή του, γιατί απλά δεν πιστεύει στον έρωτα.

3. Σου έχει πει πως είναι προσφάτως χωρισμένος, δεν αισθάνεται έτοιμος για κάτι έντονο και σοβαρό, αλλά θέλει να δει πως θα εξελιχθεί η δική σας γνωριμία, αφήνοντας το χρόνο να το κρίνει. 

4. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχουμε να κάνουμε και με έναν τύπο που θέλει να σε συναντά, μα μόνο στο σπίτι σου και πάντα κατά τις βραδινές ώρες, με αφορμή, τι άλλο; Μια ταινία. Σαφώς στο μυαλό του έχει άλλους σκοπούς, πονηρούς, τους οποίους και πραγματοποιεί κάθε φορά που το δέχεσαι.

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!