Δείξε μου το ζώδιό σου να σου πω πώς χωρίζεις - AllYou.gr

Search

Δείξε μου το ζώδιό σου να σου πω πώς χωρίζεις

Διάλεξε... τρόπο διαφυγής.

13 Μαϊου 2016

Κριός: Σου λέει χύμα «αυτή η σχέση δεν τραβάει άλλο», πληρώνει το λογαριασμό και φεύγει.

Ταύρος: Παραγγέλνει το πιο ακριβό πιάτο του μενού, αφοσιώνεται στο φαγητό του και, λίγο πριν έρθει το επιδόρπιο, προφασίζεται ένα επείγον οικογενειακό πρόβλημα και φεύγει.

Δίδυμοι: Σου προτείνει να πάτε σε ένα πάρτι/σε ένα πολυσύχναστο μπαρ/να βγείτε με μια μεγάλη παρέα, όπου περνάει το υπόλοιπο βράδυ μιλώντας με άλλους ανθρώπους και γράφοντάς σε, μέχρι να μπουχτίσεις και να σηκωθείς να φύγεις μόνη σου.

Καρκίνος: Ψελλίζει κάτι μισόλογα που δεν καταλαβαίνει ουτε ο ίδιος χωρίς να σε κοιτάει στα μάτια, σου πετάει μια δικαιολογία τύπου «δεν αισθάνομαι καθόλου καλά» και την κάνει.

Λέων: Σου προτείνει να πάτε μαζί σε ένα κλαμπ/ένα live/κάπου με αρκετή φασαρία, ώστε να μη χρειαστεί να πείτε κουβέντα για το υπόλοιπο βράδυ.

Παρθένος: Αρχίζει να σε βομβαρδίζει με αδιάκριτες, πολύ προσωπικές ερωτήσεις, μέχρι που σκοτώνει το ραντεβού και τη σχέση σας.

Ζυγός: Τραβάει το τελευταίο ραντεβού όσο δεν πάει, δεν σου λέει τίποτα, αλλά από το επόμενο πρωί απλά εξαφανίζεται.

Σκορπιός: Σου μιλάει για όλα όσα τον ανάβουν, που παρεπιμπτόντως είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που του προσφέρεις.

Τοξότης: Ξεκινάει μια έντονη πολιτική διαφωνία μεταξύ σας, μέχρι που ανάβουν τα αίματα και βρίσκει μια δικαιολογία για να την κάνει.

Αιγόκερως: Προσποιείται ότι του έρχεται ένα επείγον email από τη δουλειά και φεύγει άρον άρον (για να επιστρέψει, όντως, στο γραφείο να δουλέψει).

Υδροχόος: Αρχίζει να σου κάνει ένα κήρυγμα για τα εγγενή μειονεκτήματα της μονογαμίας.

Ιχθύς: Δέχεται ένα τηλεφώνημα από «κάποιον φίλο που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα», βγαίνει έξω να του μιλήσει και σε αφήνει μόνη μέχρι να αποφασίσεις εσύ να φύγεις.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!