Σεξ της μιας βραδιάς; ΑΥΤΟΣ ο τύπος άντρα έχει το μεγαλύτερο ...σουξέ - AllYou.gr

Search

Σεξ της μιας βραδιάς; ΑΥΤΟΣ ο τύπος άντρα έχει το μεγαλύτερο ...σουξέ

Οι γυναίκες έχουν τύπο...

17 Μαϊου 2016

O αστικός μύθος που θέλει τις γυναίκες να έλκονται από τα «κακά παιδιά» έχει αποδειχθεί πάρα πολλές, όπως σίγουρα και εσύ η ίδια -από πρώτο χέρι- έχεις βιώσει πέρα για πέρα αληθινός. 

Μία νέα έρευνα, όμως, έρχεται να υποδείξει ότι οι... ζόρικοι άντρες μπορεί να έχουν μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλλο, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες. 

Τι εννοούμε; Μία νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Γκεντ του Βελγίου έδειξε ότι οι άντρες που έχουν κακές συνήθειες, για παράδειγμα εκείνοι που καπνίζουν ή πίνουν, είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες ως ευκαιριακοί εραστές.

Η μελέτη που τιτλοφορείται «Το σύνδρομο του αλκοόλ και του τσιγάρου στους νέους άντρες», καταλήγει ότι το σεξαπίλ, συνδέεται με το πόσο «ριψοκίνδυνος» δείχνει ότι είναι ένας άντρας, αλλά εξηγεί ότι αυτή η μεγάλη απήχηση έχει συχνότερη εφαρμογή όταν η γυναίκα αποζητά έναν περιστασιακό σύντροφο.

Στην έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Evolutionary Psychology, συμμετείχαν 239 Βελγίδες ηλικίας από 17 έως 30, οι οποίες κλήθηκαν να κρίνουν τα προφίλ αντρών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άντρες που είχαν τις παραπάνω συνήθειες, ήταν πιο ελκυστικοί για μια ευκαιριακή σχέση.



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!