Να τι πρέπει σίγουρα να φορέσεις στο πρώτο σας ραντεβού - AllYou.gr

Search

Να τι πρέπει σίγουρα να φορέσεις στο πρώτο σας ραντεβού

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν το «μυστικό» όπλο για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του.

16 Οκτωβρίου 2016

Ετοιμάζεσαι για το πρώτο ραντεβού σας και δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να (του) αρέσεις;  Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι ένα και μόνο αξεσουάρ – κι όχι δεν εννοούμε τα εσώρουχά σου, αλλά τις αγαπημένες γόβες σου.

Αυτό υποστηρίζει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Βρετάνης η οποία δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal Archives of Sexual Behavior. Σε αυτήν, οι ερευνητές ζήτησαν από τις συμμετέχουσες να ντυθούν τα ίδια ρούχα αλλά να τα συνδυάσουν με διαφορετικά παπούτσια τόσο ψηλοτάκουνα όσο και flat. Στη συνέχεια, τους ζήτησαν να σταθούν στο δρόμο και να ζητούν από περαστικούς να απαντήσουν σε μια έρευνα για την ισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 83% των περαστικών  αντρών ανταποκρίθηκε στις γυναίκες που φορούσαν γόβες έναντι του 46,7% που σταμάτησε για να απαντήσει στις γυναίκες που φορούσαν flat.

Οι ερευνητές όμως δεν σταμάτησαν εκεί, προσπαθώντας να αποδείξουν τον ισχυρισμό και διενέργησαν και δεύτερο πείραμα στο οποίο ζήτησαν από τις παραπάνω συμμετέχουσες απλά να ρίξουν το γάντι τους στο δρόμο. Και εκεί τα ψηλοτάκουνα θριάμβευσαν με το 95% των αντρών να προσφέρονται να το μαζέψουν και να το επιστρέψουν στις γυναίκες που φορούσαν γόβες. Το αντίστοιχο ποσοστό έπεσε στο 62% όταν αυτές φορούσαν flat.

«Είναι γεγονός ότι τα ψηλοτάκουνα έχουν ισχυρή επίδραση στη συμπεριφορά των αντρών», τονίζει ο επικεφαλής της έρευνας Nicolas Guéguen και συνεχίζει «Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται πιο σέξι. Έτσι, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση της με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ελκυστική για το άλλο φύλο.»

Τώρα λοιπόν ξέρεις τι πρέπει να φορέσεις σίγουρα στο πρώτο ραντεβού για να τον κάνεις να σου ζητήσει και… δεύτερο.

Hot αυτή τη στιγμή!

SEX

Σεξ: Κάν’το όπως οι Βραζιλιάνοι

Ο πιο ερωτικός λαός της Λατινικής Αμερικής μάς δίνει μαθήματα στο κρεβάτι.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Τα 4 μανό που πρέπει να έχεις πάντα στο συρτάρι σου

Οι πιο διαχρονικές αποχρώσεις βερνικιών που θα φοράς παντός καιρού!
ΠΑΙΔΙ

6 τρόποι να κάνεις μαγικά τα Χριστούγεννα του παιδιού σου

Μερικές ιδέες για να βάλεις τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι.
ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί θέλουμε εκείνους που δε μας θέλουν

Η απόρριψη είναι... εγκεφαλική διεγερτική και άκρως ε(ρε)θιστικη, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 καλοί λόγοι να ξεκινήσεις να πίνεις χυμό βύσσινο

Το κερασάκι στην κορυφή μπορεί να είναι ξινό αλλά όχι για την υγεία σου, τονίζουν οι ειδικοί.