Το Νο1 μυστικό που έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια - AllYou.gr

Search

Το Νο1 μυστικό που έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Μια απλή συνήθεια, που εγγυάται αρμονικές σχέσεις.

28 Ιανουαρίου 2017

Μερικές φορές, δε χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας, για το πως θα κάνουμε τη σχέση μας καλύτερη. Οι λύσεις είναι απλές και μπροστά στα μάτια μας! Και αν δεν τις βλέπουμε, υπάρχουν οι ειδικοί, που με μερικές έρευνες μας ξυπνάνε.

Να, όπως αυτή, που παρουσιάστηκε στο Society Personality and Social Psychology. Τι λέει; Ότι το να μοιράζεται ένα ζευγάρι τα καλά νέα που έχει καθημερινά, βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση! "Η μελέτη προστίθεται σε άρκετά στοιχεία που υποστηρίζουν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι με το σύντροφο σου τα καλά νέα, καθώς και το να ανταποκρίνεσαι θετικά όταν τα μοιράζεται μαζί σου" τονίζει η Dr. Sarah Arpin από το Gonzaga University.

"Όταν μοιράζεσαι κάτι καλό και ο αποδέκτης της πληροφορίας είναι ενεργά χαρούμενος για σένα, αυξάνεται η θετική εμπειρία και στα δύο άτομα" προσθέτει η Arpin. Από την άλλη, αν η σχέση υστερί στην επικοινωνία καλών νέων ή ο σύντροφος δεν είναι υποστηρικτικός, θα υπάρξουν συνέπειες στον καθένα ξεχωριστά αλλά και στη σχέση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!