3 σημάδια ότι η σχέση σου δεν πάει καλά - AllYou.gr

Search

3 σημάδια ότι η σχέση σου δεν πάει καλά

Δεν είστε καλά μαζί, το έχεις συνειδητοποιήσει;

04 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Δεν είναι και το πιο εύκολο να παραδεχτείς ότι μια σχέση που είχε κάθε προοπτική να εξελιχθεί σε υπέροχη, έχει γίνει κακή. Αλλά εδώ σε θέλω, στα δύσκολα! Να δεις τα σημάδια και μετά να αποφασίσεις πως θα κινηθείς. Μήπως συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω, λοιπόν, στη σχέση σου;

#1. Δεν υπάρχει προσωπική ελευθερία
Οι σχέσεις δεν είναι έλεγχος του άλλου. Είναι το να του δίνεις την απόλυτη ελευθερία και να βλέπεις τις επιλογές του κι αν συμφωνείς με αυτές. Κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες και οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που ο ένας σύντροφος καλύπτει του άλλου. Αν βλέπεις ότι σου κάνει έλεγχο σχετικά με το πως χαλάς τα λεφτά σου, με το ποιόν βγαίνεις και πως ντύνεσαι ή άλλες αποφάσεις, άσχημα νέα. 

#2. Η ζυγαριά γέρνει προς το αρνητικό
Αν νιώθεις ότι τα κακά ξεπερνούν τα καλά, ότι οι τσακωμοί είναι περισσότεροι από τις καλές στιγμές, τότε ίσως η σχέση σου να μην είναι και η πιο υγιής. 

#3. Εύχεσαι να ήσουν μόνη
Είσαι σε μια κακή σχέση όταν πιάνεις τον εαυτό σου να εύχεται να μην ήσουν μαζί με τον σύντροφό σου. Όταν θα ήθελες να ήσουν μονη σου. Όταν αρχίζεις και συνειδητοποιείς ότι η ζωή θα ήταν πιο εύκολη και χαρούμενη χωρίς εκείνον. 

 

Σκέψου, συζήτησε και πάρε αποφάσεις, με ή χωρίς εκείνον.

 

 

*Πληροφορίες από Psychology TodayΑκολούθησε το allyou στο Instagram!