Τι κάνεις όταν δε σε συμπαθούν οι δικοί του; - AllYou.gr

Search

Τι κάνεις όταν δε σε συμπαθούν οι δικοί του;

Η γκρίνια δεν βοηθάει όταν είσαι το μαύρο πρόβατο για τους γονείς του καλού σου.

11 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Τα πάτε περίφημα, τον αγαπάς, σε αγαπάει αλλά... υπάρχει ένα πρόβλημα καθόλου new age: δε σε συμπαθούν οι δικοί του.

Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που ζει με αυτόν τον καημό. Κι αν έχουν γραφτεί σενάρια για σχέσεις μεταξύ πεθεράς - νύφης κλπ κλπ. Τι μπορείς να κάνεις όμως αν δε θες το δικό σου σενάριο να έχει φωνές, πισώπλατες μαχαιριές και περίεργα βλέμματα;

Αρχικά άσε στην άκρη την γκρίνια. Και μετά δοκίμασε τα παρακάτω:
 

#1. Κάνε ένα ωραίο δώρο

Πήγαινε στο σπίτι τους με ένα ξεχωριστό δώρο, με κάτι που θα έχει ιδιαίτερη αξία για εκείνους. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία του γιου τους που έχεις μόνο εσύ, σε κορνίζα. Επίσης, ένα σουβενίρ από εκεί που πήγατε τα δυο σας ταξίδι. Και φυσικά, πριν κάνεις την κίνηση, ρώτησε τον! Τους ξέρει καλύτερα, άρα μπορεί να σε προφυλάξει από το να κάνεις γκάφα αλλά και να προβλέψει τις αντιδράσεις τους.

#2. Μην φέρεσαι σα να είσαι σε ξενοδοχείο

Όταν πας σπίτι τους, προσπάθησε να είσαι άνετη μέχρι ενός σημείου, και φυσικά να βοηθάς. Όσο δείχνεις ότι θες να αναμειχθείς, τόσο πιο κοντά θα σε νιώσουν. Διαφορετικά, αν είσαι το κορίτσι στο σαλόνι, μοιάζεις περισσότερο με καλεσμένη που έρχεται και... φεύγει.

#3. Υπογράμμισε τα κοινά σας στοιχεία

Σίγουρα έχετε διαφορές, αλλά σίγουρα έχετε και κοινά και είναι αυτά που θα σας φέρουν πιο κοντά. Για παράδειγμα, ένα πολύ δυνατό κοινό σας, είναι ότι αγαπάτε τον ίδιο άνθρωπο. Μιλήστε, αρχικά, λοιπόν για εκείνον. Πώς ήταν σαν παιδί; Δες τα άλμπουμ, μάθε και φυσικά μοιράσου δικές σου εμπειρίες.

 

Αν βάζεις τα δυνατά σου αλλά δεν καταφέρνεις να τους νιώσεις φιλικούς απέναντι σου, απλά προσπάθησε να μην το πάρεις προσωπικά. Δε μπορείς να πιέσει κανέναν να σε συμπαθήσει. Να είσαι ο εαυτός σου και να θυμάσαι ότι αρέσεις σε εκείνον και μαζί μπορείτε να ξεπεράσετε κι αυτό. Και προσοχή... η συμπεριφορά των γονιών του, δεν πρέπει να μπει ανάμεσά σας, πόσο  μάλλον να σας κάνει να μαλώνετε.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!