Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο λόγος που το φλερτ στο γραφείο πιάνει πάτο

Οι καρδούλες εντός δουλειάς έχουν περιοριστεί σε ποσοστό - ρεκόρ δεκαετίας.



Χρήματα, εξέλιξη, δημιουργικότητα και... έρωτας! Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί, εκτός από το να δουλεύουν, αφήνουν την πόρτα ανοιχτή και σε ερωτικές γνωριμίες εντός εργασιακού χώρου. Το φλερτ ανάμεσα σε χρονοδιαγράμματα, υποχρεώσεις κλπ, δεν είναι σπάνιο. Ή μάλλον δεν ήταν, γιατί σταδιακά φαίνεται να έχει την τάση να γίνεται όλο και σπανιότερο.

Σύμφωνα με ετήσια δημοσκόπηση του CareerBuilder με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο το 36% των εργαζομένων στις ΗΠΑ, παραδέχεται ότι έχει σχέση με συνάδερφο. Μιλάμε για πτώση 7 ποσοστιαίων μονάδων συγκριτικά με πέρυσι και για το χαμηλότερο ποσοστό που έχει σημειωθεί την τελευταία δεκαετία!

Ο λόγος; Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι άλλος από το κίνημα Metoo και το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein. Άντρες και γυναίκες, "μαζεύονται" και προσέχουν περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Φοβούνται μην παρεξηγηθούν, μη γίνει "είδηση" η κίνηση πχ ενός άντρα να μιλήσει σε μια γυναίκα. Και είναι λογικό (και καλό) αν το σκεφτείς.

Από την άλλη, επειδή το 31% ζευγαριών που προέκυψαν μέσα από δουλειά, καταλήγουν σε γάμο, ας μην κλείνουμε τελείως πόρτες. Αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον, πείτε τα εκτός, και απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department