5 λόγοι για να κανονίσεις solo ταξίδι μετά τον χωρισμό - AllYou.gr

Search

5 λόγοι για να κανονίσεις solo ταξίδι μετά τον χωρισμό

Μην πέφτεις στα πατώματα, πέσε με τα μούτρα στην αναζήτηση προορισμού.

19 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Μόλις χώρισες και νιώθεις ότι δε σε χωράει ο τόπος. Είναι δύσκολες στιγμές αυτές που ζεις, και σίγουρα θέλεις χρόνο να τις αφήσεις πίσω σου. Μέχρι να τα καταφέρεις, όμως, τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι;

Το να φτιάξεις βαλίτσες, μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα, και να κάνεις ένα βήμα μπροστά γρηγορότερα. Αν θες να σου μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, να 5 λόγοι που πρέπει να κλείσεις εισιτήρια αμέσως:

#1. Παίρνεις απόσταση

Μπαίνεις σε αεροπλάνο ή σε πλοίο. Φεύγεις. Και αυτό σημαίνει ότι παίρνεις κυριολεκτικά απόσταση από την κατάσταση. Τίποτα δεν τον θυμίζει, είναι όλα καινούργια.

#2. Γνωρίζεις κόσμο

Όχι, δε λέμε να πας να πέσεις με τα μούτρα αλλού. Όμως, το να μιλήσεις με κόσμο και να γνωρίσεις νέα άτομα, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις και να ζήσεις εποικοδομητικά αυτή την περίοδο.

#3. Απασχολείς το μυαλό σου

Αν είσαι κλεισμένη σε 4 τοίχους, το πιθανότερο είναι να σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια. Ένα ταξίδι, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς κάτι άλλο. Πρακτικά θα αναγκαστείς να μη σκέφτεσαι το χωρισμό σου συνέχεια.

#4. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου

Ναι, μπορείς μόνη σου. Μπορείς να χαθείς στην πόλη και να βρεις το δρόμο, μπορείς να χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα, μπορείς να κάνεις πεζοπορία. Όλα τα μπορείς. Και στο ταξίδι σου θα το διαπιστώσεις.

#5. Γελάς

Όσο πεσμένη και κακόκεφη να είσαι, δε θα βγάλεις μια φωτογραφία; Ε, θα τη βγάλεις. Μια selfie τη χρειάζεσαι. Και θα πιεστείς να γελάσεις. Και ακόμα και αν σου φαίνεται fake, δεν πειράζει. Έρευνες έχουν δείξει ότι το να γελάς ακόμα και με το στανιό, μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!