Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ρομαντικές εκπλήξεις για εκείνον

5 ρομαντικές κινήσεις για να κάνουν το αγόρι σου να λιώσει από έρωτα!



Οι υγιείς σχέσεις δε στηρίζονται σε δοσοληψίες, αλλά στην αμοιβαία και διαρκή προσφορά. Αν το ζευγάρι δε συμβάλει εξίσου, τότε δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για απογοήτευση, δυσαρέσκεια και διαφωνία. Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι δηλαδή μια συνεργασία, μια δυνατή φιλία, μια σχέση ανθρώπων που από κοινού εργάζονται σκληρά, για να προχωρήσουν μαζί στο μέλλον και να κρατήσει ο ένας τον άλλο για πάντα ευτυχισμένο

Κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι και την έννοια του ρομαντισμού. Τα μικρά και φαινομενικά ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας, περνούν σε άλλη διάσταση και μπορούν να αποκτήσουν ρομαντικό χαρακτήρα, αν και οι δυο πλευρές δείξουν στοργή και φροντίδα. 

Κι ενώ η αγάπη είναι μια εμπειρία που μοιράζονται δυο εραστές, η συμπεριφορά σου απέναντι του καθορίζει την ευτυχία της σχέσης και τον τρόπο που απολαμβάνετε τις στιγμές. Ακόμα και ο πιο σκληρός συναισθηματικά άντρας, που απεχθάνεται τα γλυκόλογα, τις καρδούλες και τα λούτρινα δώρα, είναι δυνατό να λυγίσει, αν εσύ ως γυναίκα αντιληφθείς τα μικρά μυστικά, που θα κάνουν τα πιο απαρατήρητα γύρω σας, σημαντικά. 

Ακολούθησε την... καμουφλαρισμένη ρομαντική οδό και θα με θυμηθείς!

1. Οργάνωσε μια νέα από κοινού εμπειρία. Δε χρειάζεται να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, για να μοιραστείτε μια νέα εμπειρία. Ίσως υπάρχει κάτι που το θέλετε και οι δυο, αλλά ποτέ έως τώρα δεν δοκιμάσατε. Επέλεξε αυτήν ως το επόμενο δώρο σου και δείξε του πως θέλεις να δημιουργήσεις αναμνήσεις, στις οποίες εκείνος θα έχει βασικό ρόλο. 

2. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Σας αρέσει να απολαμβάνετε το καλό φαγητό σε εστιατόρια ή ακόμα και στο σπίτι; Αντί να περιμένετε μαζί την παραγγελία, αγόρασε ή ετοίμασε η ίδια το αγαπημένο σας πιάτο και κάνε του μια νόστιμη έκπληξη, συνοδεύοντας την με κρασί.

3. Απολαύστε μαζί την αγαπημένη σας σειρά. Όταν περιμένετε και οι δυο με αγωνία την αγαπημένη σας σειρά ή εκπομπή, αποκτάτε αυτόματα ένα κοινό ενδιαφέρον. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη ρουτίνα σας, πρότεινε του το, περνώντας το μήνυμα ότι είσαι πρόθυμη να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μαζί του ή να συμβιβαστείς με μια δική του πρόταση. 

4. Love notes. Ξέρω είσαι σε μια ώριμη πια ηλικία, αλλά τίποτα δεν φέρνει πιο αβίαστα το χαμόγελο στα χείλη, από ένα μικρό χαρτάκι με δυο λέξεις επάνω: « σ' αγαπώ» , «μου λείπεις», «καλημέρα». Είναι ένας ανέξοδος, τρυφερός πάνω από όλα τρόπος να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου, κάνοντας του μια ρομαντική έκπληξη που θυμίζει τα αθώα, εφηβικά χρόνια.

5. Δώσ' του στοργή, χωρίς ενδοιασμούς. Οι άντρες στην πραγματικότητα αναζητούν τη στοργή από τη σύντροφο τους. Ακόμα κι αν σου έχει δείξει δείγματα ντροπής ή ανασφάλειας σε δημόσιους χώρους, γύρε στον ώμο του, αγκάλιασε τον ή δώσε του ένα φιλί, πάντα με την απαιτούμενη διακριτικότητα. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα