4+ 1 λόγοι για τους οποίους η γκρίνια σου μπορεί να τον οδηγήσει σε απόγνωση - AllYou.gr

Search

4+ 1 λόγοι για τους οποίους η γκρίνια σου μπορεί να τον οδηγήσει σε απόγνωση

Μήπως να πατήσεις το pause;

12 Μαρτίου 2015

Αν ρωτήσεις μια φίλη σου σχετικά με το θέμα, το πιθανότερο είναι να σου πει πως δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που γκρινιάζουν απεριόριστα. Από την άλλη μεριά, όμως, ο δύσμοιρος σύντροφος κουνάει απογοητευμένος το κεφάλι του και κάπου εκεί, θυμάμαι, ότι μου είναι λίγο déjà vu όλο αυτό, μιας και μου έχει τύχει κι εμένα.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν παραδεχόμουν την γκρίνια μου, πάντοτε όμως είχα κάτι να παρατηρήσω ή να απαιτήσω. Αναρωτιέμαι, μήπως υπήρξα υπερβολική, όταν του ζητούσα να μην κυκλοφορεί με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, να μην πετάει τα ρούχα στον καναπέ ή το κρεβάτι, να μην αφήνει τα πιάτα στο τραπέζι, να μην, να μην …

Εσύ τι λες; Ήμουν παράλογη; Εγώ πάντως, είμαι βέβαιη πως κάπου εδώ βρίσκεις κι εσύ το δίκιο σου. Ξέρεις... Ένας άντρας θεωρεί ότι ναι μεν είναι θετικός ο διάλογος μέσα στη σχέση, όταν όμως πρόκειται να του υποδείξεις τι ακριβώς πρέπει να κάνει ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητα σου, τρελαίνεται.

Ιδού και οι 4+1 λόγοι που θα σου παρουσιάσει, όταν θα σου πει ξεκάθαρα πως εξαιτίας σου (;) βρίσκεται πια σε απόγνωση:

• Η γκρίνια σου αποτελεί για αυτόν μια αγχωτική τακτική.

• Οι ενοχές που του δημιουργείς συσσωρεύονται μέσα του και αισθάνεται σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

• Φέρνοντας τον στα άκρα, θα παραδεχτεί πως συμφωνούσε με κάθε σου λέξη, προκειμένου να πάψεις να μιλάς.

• Κατά βάθος, του έχεις δημιουργήσει την εικόνα μιας υστερικής γυναίκας.

• Γνωρίζοντας ότι ο κόσμος γύρω σας δεν είναι ιδανικά πλασμένος, ως εκ τούτου κανείς δεν είναι τέλειος, αυτού του είδους οι παρατηρήσεις και η γκρίνια, του προκαλούν αγανάκτηση και πικρία.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!