6 σίγουρες ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται μόνο για σεξ - AllYou.gr

Search

6 σίγουρες ενδείξεις ότι ενδιαφέρεται μόνο για σεξ

Μην τις προσπερνάς...

15 Μαϊου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Μπέργκερ του Sex and the City έκανε σε μία μόνο σκηνή τις γυναίκες ολόκληρου του πλανήτη να συνειδητοποιήσουν ότι, όταν πρόκειται για τους άντρες τα πράγματα είναι συνήθως πολύ (μα πολύ) πιο απλά απ' όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Το «Απλώς δεν σε γουστάρει» είναι μία φράση που έχει συζητηθεί πλέον όσο λίγες, μας έχει κάνει να γελάσουμε στις κοριτσίστικες παρέες μας με τα χάλια μας και μας έχει βοηθήσει να κατανοήσουμε ότι όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται θα μας κάνει να το καταλάβουμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να αφήσει περιθώριο αμφιβολίας. Πόσο εξοικειωμένες, όμως, είμαστε τελικά με τα σημάδια εκείνα που φωνάζουν πως το αγόρι αυτό δεν ενδιαφέρεται για εμάς για κάτι περισσότερο από το σεξ;

1. Όχι στα προκαταρκτικά. Οι άντρες είναι από τη φύση της λιγάκι πιο εγωιστές στο σεξ από εμάς τις γυναίκες. Πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα διατεθειμένοι να σου προσφέρουν με ανιδιοτέλεια την...απόλαυση εκτός κι αν την έχουν πατήσει πραγματικά μαζί σου. Όταν κάποιος σε βλέπει μόνο για σεξ δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα (μη σου πω και καθόλου) να σε κρατήσει ευχαριστημένη.

2. Φίλοι; Ποιοι φίλοι; Η προσωπική σου ζωή τον αφήνει εντελώς αδιάφορο. Όταν του μιλάς για τη δουλειά σου, την οικογένεια σου και τις παρέες σου είναι αφηρημένος. Όσο για το να φτάσει στο σημείο να μιλήσει εκείνος για τον κόσμο του, καλύτερα ξέχνα το. Ο άντρας που σε βλέπει αποκλειστικά σεξουαλικά θέλει να γνωρίζεις γι' αυτόν όσο το δυνατόν λιγότερα. 

3. Δεν έχει ποτέ χρόνο. Θυμάσαι που η γυναίκα ήταν αυτή που το έπαιζε δύσκολη στις συναντήσεις; Τώρα είναι κύριο χαρακτηριστικό των αντρών που σε βλέπουν για μία νύχτα. Όταν σε όλους του τις προτάσεις δίνει τις απαντήσεις "θα δούμε" ή "θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο", τότε κάτι πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Εκείνος που θέλει να σε δει θα βρει χρόνο και όχι δικαιολογίες.

4. Σποραδική (ή μεταμεσονύχτια) επικοινωνία. Κορίτσια, πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Άντρας που σε θέλει, επικοινωνεί μαζί σου τακτικά. Μη σου πω ότι σου στέλνει μηνύματα όλη μέρα, κάθε μέρα. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο της γραπτής επικοινωνίας, αλλά, όπως και να 'χει, ένα τηλέφωνο θα βρουν τον χρόνο να το κάνουν. Όταν ο άλλος εξαφανίζεται, δεν είναι επειδή δεν μπορεί να βρει ούτε 2 λεπτά για να επικοινωνήσει. Εκτός κι αν είναι νευροχειρούργος στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε σταθμό βοηθειών στο Σουδάν. Είναι;

5. Τα πήρες όλα; Ναι, είναι μια ατάκα που σίγουρα ακούς αρκετά συχνά από το στόμα του. Έχεις αναρωτηθεί το γιατί; Γιατί αν τύχει και ξεχάσεις πίσω το κραγιόν σου ή τα γυαλιά της μυωπίας σου, υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να τα δει κάποια άλλη κοπέλα (η οποία ίσως και να τον ενδιαφέρει περισσότερο) αλλά ακόμη χειρότερα ίσως σε αναγκάσει να περάσεις την επόμενη μέρα για να τα πάρεις. Και πίστεψε μας, αυτό θέλει να το αποφύγει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. 

6. Όλα γύρω από το σεξ. Του μιλάς για τη δουλειά σου και εκείνος το μόνο που σχολιάζει είναι πως θα ήσουν πολύ σέξι με το ταγιέρ που φοράς στο γραφείο. Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρο σήμα ότι σε θέλει μόνο για σεξ από το να στο λέει και λεκτικά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!