Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

10 celebrities που απέδειξαν ότι δεν χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να είσαι όμορφη

Το σημαντικό ενδυναμωτικό μήνυμα που περνούν μέσα από τα hairstyles τους!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι δύσκολο καμιά φορά να βγάλουμε από το μυαλό μας μια συγκεκριμένη εικόνα ή αντίληψη που έχουμε για κάποια πράγματα. Δεν είναι εύκολο πολλές φορές, για κάποιους ανθρώπους, να αποδεχτούν το «διαφορετικό», αν έχουν μάθει να ζουν και να σκέφτονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Ό,τι και αν συμπεριλαμβάνει αυτό το «διαφορετικό». Μπορεί να σημαίνει, ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να συνυπάρξει με έναν άλλο άνθρωπο διαφορετικής εθνικότητας ή αν έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος από εκείνον. Μπορεί σε κάποιον να φαίνεται περίεργο ένας άνδρας να έχει βαμμένα νύχια ή να φοράει μακιγιάζ ή μια γυναίκα να μην έχει πλούσια, μακριά μαλλιά για να την θεωρήσει όμορφη, αντιθέτως να απωθείται από την εικόνα μιας με κοντά ή με ξυρισμένα μαλλιά.

Βρίσκεται «μέσα» σε πολλά πράγματα της καθημερινότητάς μας, αυτό το είδος «ρατσισμού», όσο κι αν μην θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι πρόκειται όντως για ρατσισμό, είτε γίνεται ηθελημένα, είτε άθελα μας πολλές φορές. Είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει «χτιστεί» η κοινωνία μας. Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό. Φταίμε όμως, όταν δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να αγκαλιάσουμε τελικά αυτό το «διαφορετικό». Ή έστω με κάποιο τρόπο, να κάνουμε τους άλλους να δουν ότι υπάρχει αυτό το «διαφορετικό» εκεί έξω και να μην αλλάξουμε τελικά τους εαυτούς μας, για να ταιριάζουμε με το πιο γνώριμο.

Αυτό έκαναν και οι παρακάτω γυναίκες. Όταν άλλοι θεωρούν ότι η γυναικεία ομορφιά βρίσκεται στις μεγάλες βλεφαρίδες, τα τεράστια χείλη, το μεγάλο στήθος και τα μακριά μαλλιά, αυτές απέδειξαν ότι η ομορφιά υπάρχει και προκύπτει από παντού.

Ακόμα και τα κοντά, «αγορίστικα» μαλλιά λοιπόν, μπορούν να κάνουν μια γυναίκα όμορφη. Υποστηρίζοντας ένα ξυρισμένο κεφάλι, άθελα ή ηθελημένα τους, αυτές οι γυναίκες κατάφεραν να προσφέρουν μια διαφορετική εικόνα για το πώς «πρέπει» να ορίζει κανείς την γυναικεία ομορφιά.

«Ήθελα να τονίσω το γεγονός, ότι δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά για να είσαι θηλυκιά ή όμορφη», δήλωσε η Cara Delevingne, η οποία ξύρισε τα μαλλιά της για τις ανάγκες μιας ταινίας, αλλά παρόλα αυτά, επέλεξε να υποστηρίξει αυτό το στιλ και να μην φορέσει extensions ή περούκα.

Και η Cara δεν είναι η μόνη celebrity που έχει επιλέξει να το κάνει αυτό. Από την νεαρή Millie Bobby Brown που κούρεψε κοντά τα μαλλιά της για την σειρά, “Stranger Things”, μέχρι και την Lupita Nyong’o, η οποία απλά θέλησε να «γιορτάσει» τα φυσικά της μαλλιά, δες παρακάτω τις σταρ που έχουν αποδείξει ότι η ομορφιά, δεν βρίσκεται μόνο σε μια πλούσια κόμη!

celebswithshavedhair_01.jpg

Cara Delevingne

celebswithshavedhair_02.jpg

Lupita Nyong’o

celebswithshavedhair_03.jpg

Solange

celebswithshavedhair_04.jpg

Kristen Stewart

celebswithshavedhair_055.jpg

Keke Palmer

celebswithshavedhair_06.jpg

Jessie J

celebswithshavedhair_07.jpg

Charlize Theron

celebswithshavedhair_08.jpg

Demi Moore

celebswithshavedhair_09.jpg

Natalie Portman

celebswithshavedhair_10.jpg

Millie Bobby Brown

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department