Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

5 scrub που πρέπει να συμπεριλάβεις στην συλλογή σου

Καθαρή επιδερμίδα με τα καλύτερα scrubs της αγοράς!


Κέλλυ Νόβακ

 Ένα σημαντικό βήμα στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας είναι η απολέπιση. Είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνουμε στην περιποίησή μας αυτό το πολύτιμο βήμα, ειδικά τον χειμώνα που το δέρμα μας αφυδατώνεται και ταλαιπωρείται με τον κρύο καιρό.

Ένα απολεπιστικό προϊόν ομορφιάς, το οποίο είναι «ευγενικό» προς την επιδερμίδα θα αφαιρέσει το «νεκρό» δέρμα, αφήνοντας τελικά μια επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή.

Για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να έχεις και το κατάλληλο προϊόν. Ένα το οποίο θα περιέχει συστατικά το οποία θα θρέψουν την επιδερμίδα, προσφέροντας μια υγιή όψη.

Εγώ έκανα μια βόλτα στην αγορά και βρήκα για εσένα τα καλύτερα scrubs για την επιδερμίδα!

GlamGlow TROPICALCLEANSE™ Daily Exfoliating Cleanser

5scrubs_01.jpg 

Ενισχυμένο με superfruits από την Βραζιλία, γνωστά για τα ισχυρά οφέλη τους στην υγεία, το TROPICALCLEANSE ™ είναι ένα κρεμώδες καθαριστικό απολέπισης που μετατρέπεται σε αφρό, καθαρίζοντας απαλά το δέρμα και απαλλάσσοντάς το από τους ρύπους, εξασφαλίζοντας μια ανανεωμένη, σέξι λάμψη. Η φόρμουλά του διαθέτει ένα τριπλό απολεπιστικό μείγμα εκχυλισμάτων από φρούτα, καρπούς ροδιού και ένζυμα τροπικών φρούτων, ούτως ώστε να καθαρίσει βαθιά και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Acai, acerola, και goji berries, συνδυάζονται με μωβ άργιλο και φύλλα πράσινου τσαγιού TEAOXI®, για αστραφτερό δέρμα στη στιγμή. Κάθε εμπειρία καθαρισμού αφήνει την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και πιο λεία από ποτέ.

Frezyderm Facial Scrub

5scrubs_02.jpg 

Απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα πολυαιθυλενίου που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. Επίσης, περιέχει Πεπτίδια του φυτού Moringa (οι σπόροι του χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού) για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή.

Bioten Skin Moisture Scrub

5scrubs_03.jpg 

Eίναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά. Το Μέλι, ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας, βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας, ενώ οι κόκκοι από κουκούτσι Βερύκοκου διασφαλίζουν μία ήπια απολέπιση, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Η Απολεπιστική Κρέμα bioten καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, αφαιρώντας απαλά το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει parabens, paraffin και χρωστικές.

Κρέμα απολέπισης που αφαιρεί απαλά ρύπους και νεκρά κύτταρα, προάγοντας την κυτταρική ανανέωση. Επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας αφήνοντάς τη καθαρή, απαλή και λαμπερή. Έχει χαλαρωτικό άρωμα από φρέσκες νότες λεμονιού και λεβάντας. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις ευαίσθητες.

Caudalie Gentle Buffing Cream 

 

5scrubs_04.jpg

Κρέμα απολέπισης που αφαιρεί απαλά ρύπους και νεκρά κύτταρα, προάγοντας την κυτταρική ανανέωση. Επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας αφήνοντάς τη καθαρή, απαλή και λαμπερή. Έχει χαλαρωτικό άρωμα από φρέσκες νότες λεμονιού και λεβάντας. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις ευαίσθητες.

Apivita Face Scrub Κρέμα Απολέπισης για Λάμψη 5scrubs_05.jpg 

Κρέμα απολέπισης για λάμψη,  κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις ευαίσθητες, για άνδρες και εφήβους. Ιδανική για την καταπολέμηση δυσχρωμιών και πανάδων. Ο συνδυασμός των λεπτών κόκκων αμυγδάλου και jojoba αλλά και των ήπιων οξέων φρούτων από  μύρτιλλο, απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα και ευνοεί την ανανέωση των κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Τα βιολογικό έλαιο ελιάς και αμυγδάλου αναζωογονούν και ενυδατώνουν εντατικά. Η βιολογική λεβάντα, το εκχύλισμα βιολογικού μελιού και η πανθενόλη προσθέτουν λείανση και θρέψη. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι και Τριαντάφυλλο ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας. Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση.

Κεντρική φωτό: Instagram @glamglow

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department