Skip to main content

BEAUTY NEWS

Modern Muse Le Rouge: Εστεμμένο κόκκινο πάθος

Τόλμησε... Αποτέλεσε την έμπνευση! 



Αν ήταν πορτρέτο, θα ήταν το πρόσωπο της Αυτοκράτειρας Αικατερίνης. Η καρδιά, να μη μείνει ούτε ώρα δίχως έρωτα. 

Αν ήταν λουλούδι, θα ήταν ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο. Θελκτικό σύμβολο ρομαντισμού και αληθινής αγάπης. Λουλούδι των εραστών.

Αν ήταν συναίσθημα θα το έλεγαν πάθος. Μήνυμα χωρίς λόγια. Έλξη. Modern Muse Le Rouge, της Estee Lauder.

Η glamorous και προκλητική πλευρά της Μοντέρνας Μούσας.   

Φέρνει στο μυαλό και στο δέρμα, ανάμνηση από έρωτες  μεγάλους. Κι αυτή, έρωτας μοναδικός, κατακόκκινος, ανυπέρβλητος. Ο πιο παθιασμένος. Αφήνει σημάδια βαθιά. 

Είναι το χρώμα: κόκκινο, sexy, δυνατό. Είναι το στιλ: θηλυκό, τολμηρό, προκλητικό. Modern Muse Le Rouge, της Estee Lauder  

Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι μακριά, σε τυλίγει με το σώμα, την αύρα, το χρώμα. Τη σκέφτεσαι, την αναζητάς. Modern Muse Le Rouge, της Estee Lauder.

Διεγείρει όλες  τις αισθήσεις. Επιβάλλεται με μια μόνο, σταγόνα. 

Ζουμερή, φρουτώδης, βελούδινη. Μεθυστική και αισθησιακή. Γη και φωτιά μαζί. Εμπνέει την τέχνη. Αιχμαλωτίζει τη ζωή. Modern Muse Le Rouge, της Estee Lauder.

Γεμάτη αντιθέσεις, φλόγα, αυτοπεποίθηση...

Μ' ένα στέμμα, κορόνα στα μαλλιά, αληθινή βασίλισσα, μούσα του σήμερα, μούσα της σαγήνης. Modern Muse Le Rouge, της Estee Lauder.

Modern Muse Le Rouge_Single Shot_Expiry September 2016.jpg

Modern Muse Le Rouge: Το άρωμα

H Estee Lauder αποκαλύπτει μια νέα τολμηρή πλευρά της μοντέρνας θηλυκότητας – Modern Muse Le Rouge, ένα νέο άρωμα, εμπνευσμένο από την πιο glamorous και προκλητική πλευρά της Μοντέρνας Μούσας. Το Le Rouge αντανακλά την γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και είναι sexy. Το Modern Muse Le Rouge είναι ένα Φρουτώδες, Λουλουδάτο Oriental Άρωμα, που κάνει sexy αντίθεση με πλούσια Τριαντάφυλλα και άγουρα φρούτα, μέσα σε μια κρεμώδη νότα που αιχμαλωτίζει την προσωπικότητα της Μούσας. Η δομή του “dual-impression” επιτρέπει στις γυναίκες να νιώθουν την εμπειρία του αρώματος μέσα από δύο αντίθετες συμφωνίες:

Νότα Τριαντάφυλλου: Αυτή η πλευρά του αρώματος αιχμαλωτίζει την αδιαμφισβήτητη τόλμη της γυναίκας Le Rouge αλλά και του χρώματός του. Ζουμερή φρουτώδης αίσθηση του Bourgeon de Cassis και Βατόμουρων, σε αντίθεση με Ζωηρό Πιπέρι και Σαφρόν, συνδυάζονται με την πλούσια λουλουδάτη αίσθηση του Bulgarian Rose και την φρεσκάδα του Rose Centifolia.

Βελούδινη Κρεμώδης Νότα: Η sexy και προκλητική αίσθηση του στυλ της αλλά και η επιβλητική παρουσία της εκφράζονται μέσα από μια μεθυστική μείξη από Madagascar Vanilla και Ambrette, και τελειοποιούνται με τα γήινα αλλά και αισθησιακά Vetiver και Patcouli – συνδυασμένα με την δροσιά των πλούσια θηλυκών Magnolia Flower και Jasmine. 

KJ_Modern Muse Le Rouge_Product Shot_Global_Expiry September 2016.jpg

Kendall Jenner: Η απόλυτη Μούσα του Modern Muse Le Rouge  

Η Kendall Jenner, η απόλυτη μούσα της μόδας και των social media, κάνει το ντεμπούτο της με την πρώτη ολοκληρωμένη της καμπάνια αρώματος. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από το Δημιουργικό Τμήμα της Estee Lauder και τον Global Creative Director, Richard Ferretti, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης διαφημιστικής και branding εταιρίας LLOYD&CO. Δες την επίσημη καμπάνια του #ModernMuse Le Rouge με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner και νιώσε την λάμψη, την τόλμη και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει το άρωμα. 

{videobox}kxWMrj67HHU{/videobox}

{videobox}OktHzCUjiVI{/videobox}

{videobox}DpuQ7B9tbmw{/videobox}

{videobox}SXFVC4fDxFs{/videobox}

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.