Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα 6 καλύτερα beauty looks από τα SAG Awards 2016

Οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί!


Κέλλυ Νόβακ

Τα SAG Awards είχαν -για άλλη μια χρονιά- να μας προσφέρουν πάρα πολύ έμπνευση για τα beauty looks μας. Και φυσικά δεν ήταν μόνο η έμπνευση που μας χάρισαν, αλλά και οι νέες τάσεις που προέκυψαν από τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί. 

Τα λαμπερά φορέματα των σταρ ήταν σίγουρα το πρώτο πράγμα που παρατηρούσε κανείς, αλλά γρήγορα η ματιά στρεφόταν και στα εντυπωσιακά μακιγιάζ και hairdo των celebrities. Τα λαμπερά, ηλιοκαμένα, bronze δέρματα είχαν την τιμητική τους, ενώ η μινιμαλιστική προσέγγιση στο μακιγιάζ, ήταν μια φρέσκια νότα στα -άλλοτε- πιο "πλούσια" looks.

Τα ‘90s μπορεί να έχουν επιστρέψει στην μόδα, αλλά απ’ ότι φαίνεται γίνονται πλέον και η Νο1 τάση και στο κομμάτι της ομορφιάς, με τις απαλές αποχρώσεις της ροζ σκιάς στα μάτια αλλά και των bold κόκκινων χειλιών. Φυσικά, κάποιες «κλασικές» αξίες, όπως τα smokey eyes έδωσαν ένα πιο glamorous αποτέλεσμα στα looks, αλλά και η chic αισθητική στα μαλλιά μάς έκανε εντύπωση, όπως οι κομψότατες και καλοφτιαγμένες αλογοουρές.

Δες παρακάτω τα καλύτερα looks της βραδιάς!

best-beauty-sag-awards-01.jpg

Alicia Vikander

best-beauty-sag-awards-02.jpg

Amanda Peet

best-beauty-sag-awards-03.jpg

Kate και Rooney Mara

best-beauty-sag-awards-04.jpg

Kierkan Shipka

best-beauty-sag-awards-05.jpg

Naomi Watts 

best-beauty-sag-awards-06.jpg

Rachel Mc Adams

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department