Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Kristen Stewart είναι το νέο πρόσωπο της Chanel

H συνεργασία της με τον οίκο!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε ότι η Kristen Stewart συνεργάζεται με τον θρυλικό γαλλικό οίκο Chanel. O Karl Lagerfeld έχει πολλές φορές αναφέρει ότι η γνωστή ηθοποιός είναι μια από τις μούσες του. Aυτό, άλλωστε, το έχει αποδείξει, καθώς την έχει συμπεριλάβει σε ουκ ολίγες καμπάνιες ρούχων και αξεσουάρ για το brand.

Αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η Stewart είναι το πρόσωπο για την νέα σειρά μακιγιάζ ματιών της Chanel. Σε μια σειρά από ασπρόμαυρα πορτραίτα που έχει τραβήξει ο Mario Testino, η Stewart αποδίδει ένα μαγνητικό -σχεδόν- βλέμμα στον φακό, ενώ το smokey μακιγιάζ της φαίνεται να ενισχύει αυτό το αποτέλεσμα.

Το brand δήλωσε σχετικά με αυτή την συνεργασία: «Με την μοντέρνα και μαγνητική ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της, η Stewart εμφανίζεται σε μια σειρά από πορτραίτα, αποδίδοντας μια ποικιλία από τις διαφορετικές προσωπικότητες της σύγχρονης Chanel γυναίκας».

H νέα σειρά μακιγιάζ “Collection Eyes 2016” θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Μάρτιο, σε επιλεγμένα καταστήματα.

chanelmakeup-stewart_01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.