Skip to main content

BEAUTY NEWS

Wet Lips: ΑΥΤΗ η τάση θα κάνει τα χείλη σου πιο θελκτικά από ποτέ

Oι αγαπημένες σου star την εφαρμόζουν ήδη!


Κέλλυ Νόβακ

Ενώ λατρεύουμε την τάση των ματ κραγιόν, τελευταία φαίνεται πως τα gloss χείλη... έχουν πέραση. Μερικές από τις πιο γνωστές σταρ της showbiz ήδη βάφουν τα χείλη τους… υπέρλαμπρα, κάνοντάς τα πιο θελκτικά και luscious από ποτέ.

Αλλά ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις αυτή την στιγμή; Αρκεί μια ματιά στις παρακάτω celebrities και θα ξέρεις και εσύ ποιες να φορέσεις!

1. Ροζ παστέλ αποχρώσεις: Γυναίκες όπως η Bella Hadid φαίνεται να αγαπούν πολύ αυτή την απόχρωση. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως «ήπια», αλλά στην πραγματικότητα αναδεικνύει στο έπακρο το υπόλοιπο μακιγιάζ. Επιπλέον, αυτές οι αποχρώσεις έχουν μια "χαλαρότητα", κάνοντάς τις ιδανικές για την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

wet-lips-01.jpg

2. Κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις: Εντάξει, το αποτέλεσμα ενός gloss κόκκινου κραγιόν είναι ανεπανάληπτο. Όποια απόχρωση και αν επιλέξεις, είτε κοραλί, μπορντό ή έντονο βαθύ κόκκινο, το αποτέλεσμα θα είναι -το λιγότερο- εντυπωσιακό. 

wet-lips-02.jpg

3. Καφέ & nude αποχρώσεις: Ποιος είπε ότι τα nudes "φοριούνται" μόνο ματ; Σταρ σαν την Zendaya μάς αποδεικνύουν ότι αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις απ’ όλο τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό!

wet-lips-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές