Κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή... - AllYou.gr

Search

Κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή...

...το ίδιο πρέπει να είναι και η φροντίδα της!  

18 Απριλίου 2016

H L’Oréal Paris είναι η No1 μάρκα περιποίησης προσώπου στην ελληνική αγορά, στα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Στο ράφι της L’Oréal Paris κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το κατάλληλο προϊόν για τη δική της επιδερμίδα. Για να μπορεί, όμως, να το επιλέξει με σιγουριά και να μείνει ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα, χρειάζεται εκπαίδευση και τη συμβουλή του ειδικού. 

Με σεβασμό στην εξατομικευμένη ανάγκη που μπορεί να έχει κάθε Eλληνίδα καταναλώτρια, η L’Oréal Paris δημιούργησε μία νέα υπηρεσία, διαθέσιμη για όλες τις γυναίκες: skinexpert.gr. Τον προσωπικό σύμβουλο για την περιποίηση της δικής τους επιδερμίδας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ένα εργαλείο που βοηθά κάθε γυναίκα να καταλάβει την ανάγκη της επιδερμίδας της -βασισμένο στην τεχνογνωσία και εξειδίκευση της L’Oréal Paris- που μπορεί να προσφέρει μία εξατομικευμένη πρόταση για κάθε γυναίκα. Για κάθε προσωπικό σύστημα περιποίησης υπάρχουν συμβουλές και tips από ομάδα ειδικών, που βοηθούν κάθε γυναίκα να μάθει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα που της προτείνονται και γιατί είναι ιδανικά για εκείνη, αλλά και μικρά μυστικά για τη σωστή εφαρμογή τους. Click εδώ!

Κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή, το ίδιο πρέπει να είναι και η φροντίδα της!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!