Ο πιο hot Έλληνας τραγουδιστής είναι το ΝΕΟ πρόσωπο του Fructis - AllYou.gr

Search

Ο πιο hot Έλληνας τραγουδιστής είναι το ΝΕΟ πρόσωπο του Fructis

Πάμε #piodynata! 

21 Ιουνίου 2016

Ναι, είναι γεγονός! Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το νέο πρόσωπο του Fructis, της Garnier.

Ο πολύ αγαπημένος από το κοινό για το ταλέντο του, τα υπέροχα τραγούδια του, αλλά και την… hot παρουσία του, ανακηρύχθηκε το hair icon της Fructis, μιας και τα μαλλιά του είναι σήμα κατατεθέν του. Ο δυναμισμός του χαρακτήρα του και το στιλ του σίγουρα αποτέλεσαν σημαντικό όχημα για το Fructis που είναι ένα δυναμικό brand και απευθύνεται σε νέους με αυτοπεποίθηση και διάθεση για καινούρια πράγματα.

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας Fructis #piodynata, που αφορά στην σειρά Fructis Grow Strong και είναι το 1ο σύστημα ενδυνάμωσης για αδύναμα μαλλιά που σπάνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα εκπροσωπήσει την καμπάνια για μαλλιά υπέροχα, δυνατά, γεμάτα υγεία και λάμψη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με αισιοδοξία και πολύ ενθουσιασμό για τη νέα συνεργασία με το Fructis, δήλωσε: «Πάντα αγαπούσα το Fructis, αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Η φιλοσοφία πίσω από το #piodynata με εκφράζει γιατί κρύβει ένα μήνυμα δυναμισμού που θέλω να αισθανθεί ο κόσμος μαζί μου, μέσα από τα τραγούδια μου. Πάμε #piodynata, δεν πρέπει να μας πτοεί τίποτα!»

Garnier-Fructis-ThodorisMarantinis-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης