Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τώρα θα ψωνίζεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά και online

Το e-shop της MAC είναι γεγονός!


Κέλλυ Νόβακ

Το online shopping έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, όχι μόνο στο κομμάτι της μόδας, αλλά και της ομορφιάς. Το να ψωνίζουμε τα καλλυντικά μας online είναι πλέον ένα συχνό φαινόμενο και μπορώ να καταλάβω γιατί. Όταν έχεις ένα αγαπημένο brand που γνωρίζεις τα προϊόντα του, ποιος ο λόγος να σηκωθείς από τον άνετο καναπέ σου για να τα προμηθευτείς, ειδικά όταν έχεις ένα ζεστό καφέ στο χέρι; Με την λογική αυτή, και η πολυαγαπημένη μας εταιρία μακιγιάζ MAC μας προσφέρει από την άνεση του καναπέ μας, τα πολυπόθητα προϊόντα της! Το νέο e-shop του brand είναι εδώ και λίγες μέρες γεγονός, λανσάροντας για πρώτη φορά το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην εντυπωσιακή και πλήρως ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα www.maccosmetics.gr , σαν λάτρης του brand που είσαι, μπορείς πλέον να ψωνίζεις online (σε Ελλάδα και Κύπρο), τα αυθεντικά προϊόντα της MAC, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, ενώ επωφελείσαι των πολλών αποκλειστικών προνομίων!

Αυτό σημαίνει ότι, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε limited edition συλλογές που θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις ολοκαίνουριες συλλογές της MAC, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη διάθεσή τους στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας. Επιπλέον, το shopping γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, καθώς με οποιαδήποτε αγορά θα λαμβάνεις δύο δείγματα της επιλογής σου, απολύτως δωρεάν!

Ακόμη, μην παραλείψεις να επισκεφθείς την ειδική ενότητα, όπου εκεί μπορείς να γνωρίσεις τους παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ της MAC και να τους παρακολουθήσεις εν δράση, ώστε να μάθεις μυστικά μακιγιάζ, έξυπνους συνδυασμούς προϊόντων και τα δικά τους must have, ώστε να βελτιώσεις την τεχνική σου και να εμπνευστείς με αμέτρητα make up looks που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου και θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στιλ. 

Επισκέψου τώρα το www.maccosmetics.gr.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department