Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ήρθε η στιγμή να νιώσεις σαν πραγματική πριγκίπισσα

Ζήσε την απόλυτη ημέρα beaute, παρέα με την δική σου… μικρή πριγκίπισσα!


Κέλλυ Νόβακ

«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσ’της κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι να αρχινίσει», μου έλεγε κάθε φορά η γιαγιά μου όταν ήμουν μικρή, πριν αρχίσει να μου διαβάζει το αγαπημένο μου παραμύθι. Αυτό που μιλάει για την απόλυτη ιστορία αγάπης: Την Πεντάμορφη και το Τέρας. Μέχρι και σήμερα, αυτό το παραμύθι είναι από τα αγαπημένα μου και είμαι σίγουρη ότι θα διαβάζω στα παιδιά μου, κάποια ημέρα.

Και εγώ μπορεί να μην είμαι ακόμα μαμά, αλλά εσύ που είσαι, ώρα να μάθεις μερικά ωραία νέα σχετικά με αυτό το παραμύθι. Με αφορμή την κυκλοφορία τηςνέας ταινίας live action της Dinsey, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, λοιπόν, η FeelGood και το nail salon, ΝΥΧΙ - ΝΥΧΙ δίνουν την ευκαιρία σε εσένα και την κόρη σου, να απολαύσετε μια μοναδική beaute δραστηριότητα! Θα μπορείς να της μιλήσεις για την πιο όμορφη ιστορία αγάπης, ενώ παρέα θα μετατρέπεστε σε… πραγματικές «πριγκίπισσες»! 

Το NΥΧΙ-ΝΥΧΙ παρέχει για εσένα, και για την κόρη σου ένα υπέροχο princess βάψιμο, με τα επίσημα βερνίκια της νέας ταινίας της Disney, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 7 παραμυθένιες αποχρώσεις της συλλογής BEAUTY & THE BEAST, και μέσα από αυτές μπορείς να αναδείξεις τη σύγχρονη πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σου!

Η επίσημη συλλογή βερνικιών της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», κυκλοφορεί απο την MORGAN TAYLOR (απλά βερνίκια) και απο την GELISH (ημιμόνιμα βερνίκια), και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την ΑΜΕCOSMETICS (Τ. 210 8089383-384).

batb_nails_01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ