Skip to main content

BEAUTY NEWS

Έβαψε τελικά η Gigi Hadid ροζ τα μαλλιά της;

Το… μυστήριο που έχουμε βαλθεί να λύσουμε asap!


Κέλλυ Νόβακ

Οκέι, σίγουρα έχουμε σοβαρότερα προβλήματα από αυτό, αλλά αν δεν είχαμε και τους αγαπημένους μας celebrities να μας απασχολούν με τις -ανούσιες καμιά φορά- ειδήσεις τους, πώς θα ξεχνιόμασταν και εμείς λιγάκι; Εντάξει, έχει πάντως ενδιαφέρον να μάθουμε αν τελικά η Gigi Hadid έβαψε όντως ροζ τα μαλλιά της ή όχι. Γιατί αν συνέβη αυτό πραγματικά, θα είναι ωραίο να δούμε μια διαφορετική πλευρά του εν λόγω μοντέλου.

Εξηγώ λοιπόν τα γεγονότα: Tην ημέρα των γενεθλίων της (την Κυριακή που μας πέρασε δηλαδή), η Gigi Hadid αφού έσβησε την τούρτα γενεθλίων της με το αγόρι της Zayn Malik, πέρασε την υπόλοιπη ημέρα παρέα με τις αγαπημένες της φίλες!

Ανεβάζοντας συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram Stories της, η Hadid εθεάθη με ροζ μαλλιά! Λόγω του ότι το φωτογραφικό υλικό είναι λίγο… θολό, δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα του αν τα ροζ αυτά μαλλιά είναι όντως τα δικά της μαλλιά, τα οποία έβαψε ή πρόκειται απλά για περούκα.

Ρίχνοντας μια καλύτερη ματιά στις φωτογραφίες αυτές, τείνουμε στο ότι πρόκειται τελικά για περούκα. Υποπτευόμαστε όμως, ότι το γνωστό μοντέλο χρησιμοποίησε μια παλαιότερη περούκα με την οποία είχε φωτογραφηθεί πριν λίγο καιρό, η οποία μοιάζει αρκετά με αυτή που φόρεσε την ημέρα των γενεθλίων της.

 

https://www.instagram.com/p/BPxJyTfj7iE/?taken-by=gigihadid

 

 

Αν πάντως, η Gigi αποφασίσει να κάνει αυτή την ριζική αλλαγή, πιστεύω ότι θα έχει όλη την υποστήριξη των φαν της, καθώς τα ροζ μαλλιά της πάνε πολύ!

gigihadid-pinkhair-01.jpggigihadid-pinkhair-02.jpggigihadid-pinkhair-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;