Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά είναι τα πιο… δροσερά προϊόντα για τα μαλλιά (και τα μόνα που θα χρειαστείς για το καλοκαίρι)

Στο νέο Fructis, όλα είναι διαφορετικά! Μόνο το όνομα παραμένει ίδιο...


Κέλλυ Νόβακ

Όταν σκέφτομαι το καλοκαίρι, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό (εκτός από τις βουτιές στη θάλασσα) είναι τα… φρούτα.

Κάθε σεζόν, περιμένω πώς και πώς να απολαύσω όλα αυτά τα θαυμάσια, λαχταριστά, δροσερά και ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα! Είναι ο μικρός (ή μεγάλος) καλοκαιρινός μου «πειρασμός», στον οποίο ενδίδω κάθε φόρα!

Είμαι τρελή fan των φρούτων! Όχι μόνο γιατί θέλω να ικανοποιώ πάντα την γευστική μου παλέτα (ακούγομαι πολύ fancy ε;), αλλά επειδή, πλέον, γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι τα φρούτα και γενικά ό,τι προϊόν μας προσφέρει η μητέρα Γη, μπορεί να βελτιώσει την εικόνα μου (μας), εκ των έσω. Οι βιταμίνες που περιέχουν όλα τα καλοκαιρινά φρούτα (και όχι μόνο), ξέρω καλά ότι θα προσφέρουν ένα σωρό πράγματα στην υγεία των μαλλιών μου.

Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που έχω λατρέψει τα νέα προϊόντα του Fructis. Άσε που φέτος, η αναγνωρισμένη αριστεία του Fructis φτάνει σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα,  τα οποία να είσαι σίγουρη ότι θα θέλεις να… εξερευνήσεις σε βάθος!

fructisallpacks.jpg

Το αγαπημένο σε όλες μας Fructis λοιπόν, κάνει ένα ενδιαφέρον “makeover”! Είναι πραγματική επανεφεύρεση, η τέλεια ισορροπία τεχνογνωσίας και έμπνευσης από τη φύση. Όλοι εμείς οι fans του Fructis θα το λατρέψουμε και η νέα γενιά των fans θα λατρέψει να το ανακαλύψει! 

Τα συστατικά του νέου Fructis είναι βασισμένα σε φυσικά υλικά όπως το Fructis Cucumber Fresh, ένα δυναμωτικό σαμπουάν που απορροφά την λιπαρότητα και το οποίο συνδυάζει το εκχύλισμα αγγουριού με καθαριστικούς παράγοντες, για να ενδυναμώσει και να καθαρίσει εντατικά τα μαλλιά. 

fructis_00.jpg

Από το νέο Fructis, ξεχώρισα και το καταπληκτικό Fructis Coconut Water το οποίο συνδυάζει το νερό καρύδας με καθαριστικούς παράγοντες, για να καθαρίσει εντατικά τα μαλλιά, ενώ τα ενυδατώνει.  Με λίγα λόγια, ό,τι χρειάζομαι για τα μαλλιά μου φέτος το καλοκαίρι!

fructis_04.jpg

Η νέα εμβληματική συσκευασία με μοντέρνο σχεδιασμό, αντικατοπτρίζει το νέο Fructis: πιο αποτελεσματικό, φτιαγμένο με φυσικά ενεργά συστατικά, με κινητήριο δύναμή του τη διαφάνεια και την καθαρότητα,  χωρίς όμως να χάνει το εμβληματικό και οικείο αυτό look που τόσο αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια της 20ετούς ιστορίας του. 

fructis_02.jpg

Ο λιτός και σύγχρονος χαρακτήρας του Fructis γίνεται επίσης εμφανής και μέσα από τη δέσμευση της μάρκας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της και τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των συσκευασιών της.

Τα μπουκάλια κατασκευάζονται κατά 25% από ανακυκλωμένα πλαστικά, τα οποία είναι 100% ανακυκλώσιμα και παράγονται σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές της βιωσιμότητας.

fructis_05.jpg 

Οι νέες, βελτιωμένες συνθέσεις Fructis χωρίς paraben βασίζονται στο ενεργό συμπύκνωμα φρούτων. Ένας μοναδικός συνδυασμός αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας από εκχυλίσματα φρούτων και φυτών, βιταμίνες Β3 & Β6 και πρωτεΐνες.

Mε το νέο Fructis λοιπόν, τα οφέλη για τα μαλλιά σου (hair benefits) είναι πολλά και εντυπωσιακά:  υγεία, φωτεινότητα, αναγέννηση, λάμψη, δύναμη, απαλότητα. Πώς να αντισταθείς?

fructis_01.jpg

Δερματολογικά ελεγμένες, προσφέρουν αποτελεσματικότητα, ευχαρίστηση στη χρήση και σεβασμό στα μαλλιά, ενώ είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι --και όλο τον χρόνο βέβαια!

Το νέο Fructis είναι τολμηρό, ανέμελο, μοντέρνο, διασκεδαστικό, cool, ζει τη ζωή στον μέγιστο βαθμό. Είναι φανερό ότι το νέο Frcutis έχει τις δικές του σταθερές αξίες που αφορούν όχι μόνο στην υγεία και τη λάμψη των μαλλιών μας, αλλά και στην καλή και θετική μας διάθεση!

Θέλεις λοιπόν μαλλιά υγιή και λαμπερά; Μπορείς να τα έχεις! Εξ’ άλλου, σήμερα, σου έλυσα όλες σου τις απορίες και όλα σου τα προβλήματα!

Για ακόμη περισσότερα, μπες τώρα, στο site του Fructis!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department