Skip to main content

BEAUTY NEWS

Carboxytherapy: H ενέσιμη θεραπεία που σου προσφέρει φωτεινό βλέμμα και σώμα χωρίς κυτταρίτιδα

Ο πλαστικός χειρούργος Χρήστος Μεγαπάνος, μας ενημερώνει για την επαναστατική αυτή θεραπεία!


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δε θέλει πρόσωπο χωρίς μαύρους κύκλους και το σώμα της χωρίς την ενολχητική όψη πορτοκαλιού; Όλες μας φυσικά! Τώρα μπορούμε να τα έχουμε όλα αυτά, με την βοήθεια της ενέσιμης θεραπείας carboxytherapy.

Τι είναι το carboxytherapy, θα μου πεις. Πρόκειται, λοιπόν, για μία μέθοδο με ισχυρές αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες, που εφαρμόζεται και καλύπτει μία μεγάλη γκάμα δερματικών παθήσεων, ενώ είναι ελάχιστα επεμβατική και χωρίς παρενέργειες.

Πώς γίνεται;

Η μέθοδoς εφαρμόζεται με υποδόριες ενέσεις, εγχέοντας διοξείδιο του άνθρακα στις προβληματικές περιοχές. Χρησιμοποιείται και στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, και εκτός από τους μαύρους κύκλους και την κυτταρίτιδα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αλωπεκία, το τοπικό λίπος, τις ραγάδες και τις υπερτροφικές ουλές και τις ρυτίδες! 

Το διοξείδιο του άνθρακα, αντίθετα με το μονοξείδιο, όταν χορηγείται σωστά δεν είναι τοξικό για τον οργανισμό. Ουσιαστικά, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Τα περισσότερα προβλήματα στο δέρμα, οφείλονται κυρίως στην κακή κυκλοφορία του αίματος, επομένως με το carboxytherapy αντιμετωπίζεται απευθείας η αιτία τους και μάλιστα με ασφαλή τρόπο που δεν εμπεριέχει κινδύνους και επιπλοκές.

Η υποδόρια χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα στην περιοχή των μαύρων κύκλων οδηγεί σε καλύτερη οξυγώνωση της περιοχής και σε δημιουργία νέον αιμοφόρων κυττάρων, αποκαθιστώντας τα τριχοειδή αγγεία και απαλύοντας το μελανό χρώμα. Το βλέμμα έτσι φαίνεται σαφώς πιο νεανικό, πιο ζωντανό και ξεκούραστο. Αναφορικά με την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, η τεχνική προκαλεί διάσπαση των λιποκυττάρων και σε ανασχηματισμό του κολλαγόνου. Έτσι χαρίζει ένα δέρμα πιο λείο και πιο σφριγηλό, με εμφανώς βελτιωμένη υφή και όψη.

Διαδικασία του carboxytherapy και αποτελέσματα

Η συνερδρία διαρκεί 15-30 λεπτά και γίνεται με τοπική αναισθησία, ενώ σου επιτρέπει να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις σου την ίδια ημέρα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ίσως να αισθανθείς μικρή πίεση στην περιοχ, που όμως είναι ανεκτή και απόλυτα φυσιολογική και ίσως μετά τη συνεδρία υπάρχει ελαφρύ μελάνιασμα ή/και ελαφρύ πρήξιμο, τα οποία όμως υποχωρούν μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες και διαρκούν έως και δύο χρόνια, ανάλογα με το δέρμα του ατόμου και με το αν γίνει η σωστή συντήρηση.

Για τους μαύρους κύκλους συνήθως απαιτείται μία συνεδρία και άλλη μία συντήρησης μετά από ένα χρόνο, ενώ για την κυτταρίτιδα 4 συνεδρίες ανά 15 ημέρες και συντήρηση επίσης μετά από ένα χρόνο, με τη μέθοδο να έχει προσιτό κόστος.

Τι περιμένεις λοιπόν; Δοκίμασε και εσυ την επαναστατική αυτή θεραπεία και απόλαυσε το νέο σου εαυτό!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen, www.regen.gr, για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσαν για την θεραπεία carboxytherapy.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.