Skip to main content

BEAUTY NEWS

Παρίσι: Η Πόλη του Φωτός ή του…σκάνδαλου;

Μα μήπως είναι ωραία τα σκάνδαλα τελικά;


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι αν υπάρχει ένας σχεδιαστής αυτή την στιγμή, που έχει «πρωτοπορήσει» στις… πρωτοπορίες, τότε αυτός είναι ο Jean Paul Gautier. Αυτός ήταν ο πρώτος που φόρεσε φούστες στους άνδρες: Σκάνδαλο! Αυτός έντυσε την Madonna με τον διάσημο κορσέ σε σχήμα κώνου: Σκάνδαλο! Αυτός χρησιμοποίησε ανθρώπους της διπλανής πόρτας για τις πασαρέλες του: Σκάνδαλο! Αυτός έδωσε νέα έννοια στην φιλοσοφία του gender neutral πριν από όλους: Σκάνδαλο!

Απ΄ ότι καταλαβαίνεις ο Jean Paul Gaultier πάντα έβρισκε βαρετό καθετί “politically correct”.

Με αυτή την λογική λοιπόν, δημιούργησε το νέο άρωμα του οίκου, το οποίο δεν μπορεί παρά να έχει μόνο ένα όνομα: Scandal.

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν, ο νεοκλασικός χώρος του μεγάρου της Λεωφ. Αμαλίας 36, μετατράπηκε στον πιο… σκανδαλώδη χώρο, με αφορμή την… σκανδαλώδη παρουσίαση του εν λόγω αρώματος. Εμείς, βρεθήκαμε εκεί και μάθαμε τα εξής για το πολυαναμενόμενο και κυρίως αισθησιακό άρωμα!

https://www.instagram.com/p/BZE2D1zFoh3/

Η πηγή έμπνευσης του αρώματος

 Place Pigalle στο Παρίσι.  Όσο πιο σκοτεινά, τόσο πιο πολύχρωμα!  Χάσε το μυαλό σου, άφησε πίσω σου την ηθική! Χάσε τον έλεγχο και θα νιώσε καλύτερα. Το να ανακαλύψεις ότι σε έναν καθωσπρέπει κόσμο, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μικρό σκάνδαλο, ενώ περνάς καλά με φίλους, μπορεί να είναι τελικά διασκεδαστικό. Αυτή είναι και η βασική φιλοσοφία του αρώματος.

Το back story του αρώματος

Φαντάσου το πρωί, την… Κυρία Υπουργό να είναι χωμένη μέσα σε φακέλους, υπερβολικά σοβαρή, παρά την Jean Paul Gaultier φούστα της, που έχει σκίσιμο ως τον μηρό. Τη νύχτα, η ίδια αυτή Κυρία Υπουργός είναι ένα νυχτοπούλι με τολμηρή διάθεση, η οποία φροντίζει να μελετά τους “νυχτερινούς φακέλους” της καθ’ οδόν και όχι στο γραφείο. Δυο κόσμοι που θα παρέμεναν ανεξάρτητοι… μέχρι την ημέρα που ένας paparazzi θα τραβούσε μια φωτογραφία και το διαδίκτυο θα πλημμύριζε με ένα… Σκάνδαλο! 

 Η συσκευασία του αρώματος

gautier_scandal_00.jpg

Το πιο διάσημο κουτί “κονσέρβας” στον κόσμο τυλιγμένο με βελούδο. Την ημέρα, φαίνεται ροζ. Τη νύχτα, γίνεται αντιληπτό με ένα χάδι. Η εμπειρία και στις δύο περιπτώσεις είναι αξέχαστη!

Το μπουκάλι του αρώματος

gautier_scandal_01.jpg

Ένα πολύ chic, γυάλινο μπουκάλι. Το περιεχόμενο είναι ροζ, ιδιαίτερα θηλυκό και πουδρέ.   Εδώ και 20 χρόνια ο Jean Paul Gaultier  χρησιμοποιεί στα μπουκάλια του το γυναικείο μπούστο. Όμως για όσους αναρωτιούνται που είναι τα πόδια, είναι εδώ! Δύο πόδια στο καπάκι στραμμένα προς τον ουρανό, προαναγγέλλοντας το σκάνδαλο. 

Το άρωμα

Την ημέρα, το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι κάνουν το άρωμα δροσερό και ακαταμάχητο ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις. Τη νύχτα, το μέλι αναμιγνύεται με το πατσουλί αναδεικνύοντας έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος. Στο τέλος όμως, η ημέρα και η νύχτα γίνονται εξίσου αισθητές, αφήνοντας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

                                                                                                            

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;