Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Rihanna μόλις έκανε το πιο hot (και εύκολο) χτένισμα της σεζόν

Μαθήματα από το απόλυτο beauty icon των τελευταίων ημερών!


Κέλλυ Νόβακ

ΟΚ, μπορεί να κάνει κάτι λάθος αυτή η γυναίκα επιτέλους; Έτσι, για να ξέρουμε ότι δεν είναι υπεράνθρωπος…. Γιατί ούτε να φορέσει κακό outfit μπορεί, ούτε να κυκλοφορήσει μια συλλογή ρούχων ή μια συλλογή καλλυντικών προϊόντων που να μην βγει sold out μέσα σε λίγες ώρες, ούτε να φτιάξει άσχημα τα μαλλιά της!

Και το πιο πρόσφατα hairstyle με αέρα από τα ‘80s έχει σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον!

Πρώτον, γιατί όταν είδαμε το συνολικό της look, αυτό το χτένισμα ταίριαζε άψογα με αυτό και κατά δεύτερον, γιατί στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ήταν αυτό το hairstyle που… βοήθησε ώστε να παραδώσει το απόλυτο hair flip!

https://www.instagram.com/p/BaKyLSpjM66/?taken-by=badgalriri

Με την ίδια αυτοπεποίθηση και ευκολία λοιπόν, που τίναξε τα μαλλιά της η RiRi, το ίδιο εύκολα έκανε και το χτένισμα αυτό!

beauty_secret_rihanna_bouncycurls_01.jpg 

Οι “bouncy”, χαλαρές μπούκλες της λοιπόν, είναι αποτέλεσμα των πολυαγαπημένων ρόλεϊ για τα μαλλιά! Αφού τα στέγνωσε λίγο με ένα σεσουάρ και με μια παχιά, στρογγυλή βούρτσα που πρόσφερε όγκο στα μαλλιά, τότε τύλιξε μερικές τούφες με ρόλεϊ --τυλίγοντάς τα όσο πιο κοντά στο κρανίο γίνεται.

Άφησε την θερμότητα να «φύγει» από τα ζεστά ρόλεϊ και τότε ψέκασε με λίγη λακ. Ξετύλιξε πολύ προσεκτικά τα ρόλεϊ, ένα-ένα. Ολοκλήρωσε χτενίζοντας τα μαλλιά και «ανοίγοντας» τις μπούκλες οι οποίες είχαν αυτό το ογκώδες αποτέλεσμα! Χώρισε την χωρίστρα της στο πλάι… et voila!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα