5 κουρέματα που θα σου αλλάξουν τη ζωή - AllYou.gr

Search

5 κουρέματα που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Θα σε κάνουν να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και να δείχνεις φρέσκια!

16 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Μη με παρεξηγείς. Δεν θεωρώ ότι το να δείχνουμε ή να λέμε την ηλικία μας είναι κάτι κακό. Αντιθέτως! Πιστεύω ότι πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε χρόνο της ζωής μας και να είμαστε χαρούμενες για το πώς δείχνουμε και πώς αισθανόμαστε, είτε είμαστε 25 είτε 55 χρονών.

Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και λαμπερή σε όλες τις ηλικίες, αρκεί να το αισθάνεται πρωτίστως μέσα της. ΟΚ, σε αυτό συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες. Για π.χ. το να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να διατηρούμε την όψη μας, παίζει σημαντικό ρόλο.

Επίσης, κατά την γνώμη μου, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε 1-2 πραγματάκια που θα αναδείξουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

Πάρε για παράδειγμα, τα παρακάτω κουρέματα. Πολλοί επαγγελματίες hairstylists θα σου πουν ότι θα σε κάνουν να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη. Εγώ, δεν θα στο πω αυτό για δύο λόγους: πρώτον, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να αγαπάμε την ηλικία μας, όποια κι αν είναι αυτή και να μη μας νοιάζει να δείχνουμε πιο νέες και δεύτερον, γιατί δεν πιστεύω ότι ένα κούρεμα μπορεί να το καταφέρει αυτό, για να είμαι ειλικρινής.

Πιστεύω, ότι το κατάλληλο στιλ μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας και να μας κάνει να δείχνουμε πιο φρέσκιες και λαμπερές. Από εκεί και πέρα, το πώς θα δείχνουμε είναι στο χέρι μας και κυρίως στην αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας!

Προτείνοντάς σου λοιπόν, τα παρακάτω κουρέματα σκέψου μόνο αυτό: «πώς θα νιώθω αν κουρευτώ έτσι;». Αν η απάντηση είναι θετική, τότε κλείσε το ραντεβού τώρα στο κομμωτήριο! Ένα κούρεμα μπορεί να μην μας «κόβει» χρόνια, αλλά μπορεί να μας αλλάξει την ζωή, εφόσον υιοθετώντας ένα καινούργιο look μπορούμε να νιώσουμε φανταστικά με τον εαυτό μας!

Εντυπωσιακό bob

5haircuts_toboostconfidence_01.jpg

Πλούσιες αφέλειες

5haircuts_toboostconfidence_02.jpg

Ανάλαφρες αφέλειες/φράντζα

5haircuts_toboostconfidence_03.jpg

Pixie

5haircuts_toboostconfidence_04.jpg

«Ατημέλητο» shag

5haircuts_toboostconfidence_05.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!