Skip to main content

BEAUTY NEWS

Έτσι επιλέγει το κραγιόν της η Beyoncé

Ο makeup artist της αποκαλύπτει το μυστικό για τέλεια εφαρμογή!


Κέλλυ Νόβακ

Έχουμε για πολλά να ευχαριστούμε τον makeup artist, της Beyoncé, Sir John και αυτό κυρίως γιατί έχει προσφέρει εκπληκτικά μακιγιάζ στην αγαπημένη μας σταρ!

Το καλό πάντως είναι ότι ο Sir John, όχι μόνο αποδίδει πάντα εντυπωσιακά μακιγιάζ στην σταρ, αλλά πολλά από τα τρικ και μυστικά που εφαρμόζει στην ίδια, τα μοιράζεται και με το κοινό του!

Πέρα λοιπόν, από το πιο πρόσφατο τρικ που αποκάλυψε, ότι δηλαδή χρησιμοποιεί χαρτάκια για στριφτά τσιγάρα, για αφαιρέσει την λιπαρότητα από την επιδερμίδα της queen Bey, τώρα μιλάει και για το πώς επιλέγει κραγιόν για την σούπερσταρ!

Ο Sir John λοιπόν, αποκάλυψε στο Cosmopolitan: «Για ένα εκπληκτικό και ‘τρελό’ χρώμα κραγιόν το οποίο κολακεύει παράλληλα, προσπάθησε να βρεις μια φόρμουλα με μπλε υποτονικότητες που κάνουν τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά».

Οι υποτονικότες που είναι είτε πιο ψυχρές ή πιο θερμές είναι σημαντικό να επιλέγονται για όλα, ακόμα και για το foundation και το ρουζ.

«Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς με έντονες και τολμηρές αποχρώσεις», συνεχίζει. «Επέλεξε κάτι το οποίο είναι πρωτοποριακό για την προσωπικότητά σου, από ένα σκούρο μπλε μέχρι και ένα διακριτικό πορτοκαλί».

Το ίδιο κάνει και στην διάσημη πελάτισσά του, Beyoncé, γι’ αυτό και το μακιγιάζ της είναι πάντα αψεγάδιαστο!

Κεντρική φωτό: Instagram @sirjohnofficial

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων