Skip to main content

BEAUTY NEWS

H τάση που κάνει χαμό στην Ιαπωνία

Orange is the new… blush.


Κέλλυ Νόβακ

Υπάρχει κάτι πολύ ενδιαφέρον, όσον αφορά το Pinterest. Kάθε χρονιά, η γνωστή κοινωνική πλατφόρμα, κυκλοφορεί ένα report στο οποίο, σύμφωνα με τις αναζητήσεις των χρηστών, ανά χώρα, μπορεί να δει τις προτιμήσεις του κόσμου, όσον αφορά... σχεδόν τα πάντα!

Αυτό ισχύει φυσικά και για τα θέματα της ομορφιάς, μιας και το Pinterest είναι ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμύρια γυναίκες για να βρουν έμπνευση για τα μακιγιάζ, χτενίσματα, μανικιούρ τους κ.ο.κ.

Σύμφωνα με το Annual Global Beauty Repost λοιπόν, υπάρχει μια τάση που έχει προκύψει από την Ιαπωνία. Αφορά το μακιγιάζ και συγκεκριμένα το ρουζ!

Οι Ιαπωνέζες λοιπόν, δείχνουν να έχουν μια ιδιαίτερη προτίμησε στο… πορτοκαλί ρουζ!

Εκ πρώτης όψεως, αυτό το χρώμα, μπορεί να μοιάζει πολύ έντονο για αυτή την χρήση. Στην πραγματικότητα όμως, ίσως να είναι και η καλύτερη απόχρωση για ρουζ! Αυτή την απόχρωση μπορεί κανείς εύκολα να την προσαρμόσει στην τονικότητα της επιδερμίδα του, και να προσφέρει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Επίσης, αν από φυσικού σου, τείνεις να είσαι πιο… ροδαλή, ένα πορτοκαλί ρουζ είναι μια έξυπνη εναλλακτική για να αποφύγεις το έντονο κόκκινο των μάγουλών σου. Έτσι, σαν  αποτέλεσμα θα έχεις είναι μια πιο θερμή και εντυπωσιακή λάμψη που θα δείχνει απολύτως φυσική!

https://www.instagram.com/p/BnPTucvHXqh/?tagged=orangeblush

https://www.instagram.com/p/BnOEhIGBzhm/?tagged=orangeblush

https://www.instagram.com/p/Bm8sp9YFBYU/?tagged=orangeblush

https://www.instagram.com/p/BnA6FerA5fb/?tagged=orangeblush

Τέλειο;

Κεντρική φωτό: Instagram @ 3ce_official

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.