Skip to main content

BEAUTY NEWS

8 τάσεις για κοντά μαλλιά που θα παίξουν παντού το 2024!

Το 2024 τα κοντά μαλλιά είναι τολμηρά και hot!



Ένα καλό κούρεμα χαρίζει πάντα μια νέα πνοή και φρεσκάδα στο look. Oι τάσεις στα κοντά μαλλιά του 2024 δεν είναι ακριβώς καινούριες. Είναι απλά πιο ενημερωμένες και λιγάκι πιο τολμηρές. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη μακριά τους κόμη για ένα sexy κοντό και γιαυτο όλο και περισσότερα κοντά κουρέματα έρχονται στο προσκήνιο. Η περσινή χρονιά ήταν νοσταλγική, με hairstyle που παραπέμπουν στη δεκαετία του '80, κοψίματα pixie της δεκαετίας του '90 και έντονα φυλλαρίσματα. Αυτά τα στυλ θα εξακολουθούν να συμπληρώνουν τη σελίδα των πιο hot κουρεμάτων για το 2024, αλλά θα φέτος θα παρατηρήσεις σε πολλά ένα πιο κομψό, λείο, και λαμπερό φινίρισμα. Τα κοψίματα μέχρι τους ώμους έχουν τώρα γυαλισμένες, στρογγυλεμένες άκρες, ενώ οι μπούκλες είναι όμορφες και περιποιημένες.

Αν θέλεις να ανανεώσεις την κουπ σου αποχωρίζοντας μερικά εκατοστά, αυτές είναι οι πιο κομψές τάσεις για να πάρεις ιδέες! 

Sleek & sliced

Ενώ ένα κοντό ατημέλητο κούρεμα δίνει μια πιο χαλαρή αίσθηση ωστόσο αυτό ήταν hot last year! Φέτος θέλουμε sleek μαλλιά με αυτοπεποίθηση και λάμψη. Το κοντό αποκτά class και έρχεται στην πιο κομψή του μορφή!  Για να το πετύχεις, βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα αφρού για όγκο και χτένισε από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Έπειτα στέγνωσε τα μαλλιά και τελειοποίησε με μια λακ.

Pixie

Το pixie είναι εδώ και πολύ καιρό ένα σύμβολο για τα μαλλιά τόλμης και ριζικής αλλαγής, και τα δύο ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις μια νέα χρονιά. Το pixie θέλει και την ανάλογη αυτοπεποίθηση. Πριν το κούρεμα βρες το ιδανικό pixie cut για εσένα και δείξτο στον κομμωτή σου. Μια τόσο ριζική αλλαγή δε σηκώνει λάθη!  

Rixie

Ενώ το punky pixie προσγειώνεται σταθερά στη δεκαετία του '90, μια πιο στρογγυλεμένη εκδοχή η "Rixie", είναι ένα παιχνιδιάρικο νεύμα στα 60s. Είναι μια ελαφρώς πιο γλυκιά εμφάνιση που ακολουθεί την καμπύλη του κεφαλιού

Bixie

Αν πάρεις ένα μέρος pixie και δύο μέρη bob τι έχεις; Το Bixie. Είναι λίγο κοντό από πάνω και λίγο πιο μακρύ στο κάτω μέρος αλλά πολύ ευχάριστο. Ζήτησε πιο απαλά διαβαθμισμένα στρώματα, μακρύ μήκος στην πλάτη και μικρότερες στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Επειδή αυτό το κούρεμα μακραίνει γρήγορα για να το διατηρεις σε τέλεια φόρμα, θα χρειαστεί να το ανανεώνεις κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Rounded bob

Ενώ το 2023 είχε πιο πολλά τολμηρά κοψίματα και πιο μακρύ μήκος, το 2024 έρχεται με πιο απαλή διάθεση και πιο καμπυλωτή. Χαρακτηριστική περίπτωση, ένα στρογγυλεμένο καρέ μέχρι το πηγούνι. 

French bob

Το bob είναι ένα κοντό κούρεμα που συνήθως τελειώνει κάπου γύρω στο πηγούνι. Ένα γαλλικό bob είναι λίγο πιο κοντό και συνήθως τελειώνει κάπου ανάμεσα στο σαγόνι και τον λοβό του αυτιού. Είναι ένα κούρεμα με χίλια looks και ταιριάζει σε τόσες εμφανίσεις. Το μήκος του επίσης κολακεύει τρομερά το πρόσωπο. 

Curly crop

Αυτό το εκλεπτυσμένο, κοντό σγουρό θα είναι από τα πιο top το 2024. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να επιτευχθεί με οποιοδήποτε μήκος ή στυλ, ωστόσο, όσο περισσότερη υφή στο κόψιμο, τόσο περισσότερος διαχωρισμός και κομψή υφή.Δοκίμασε μια κρέμα που ορίζει τις μπούκλες για να αποκτήσεις καθαρό, σέξι στυλ.

Lived-In Layers 

Τα κοντά χτενίσματα έχουν τη φήμη ότι θέλουν και συχνή συντήρηση. Τα εξαιρετικά κοντά κοψίματα μπορεί να έχουν μια δύσκολη φάση "ενδιάμεση" καθώς μεγαλώνουν, έτσι καταλήγεις πιο συχνά στην καρέκλα του κομμωτή για να τα διατηρήσεις όμορφα και στυλάτα.  Το ζωντανό και το πολυεπίπεδο θα είναι μόδα το 2024 επειδή έχει χαμηλή συντήρηση, ενθαρρύνει τη φυσική υφή ή το μοτίβο κυμάτων και είναι τέλειο για στέγνωμα στον αέρα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».