Skip to main content

BEAUTY NEWS

Jennifer Aniston: Το νέο κοντό haircut της είναι στα top του 2024!

Η επαναφορά του the Rachel cut no.3!



Η Τζένιφερ Άνιστον το πιο γλυκό και διάσημο φιλαράκι έκοψε τα μαλλιά της λίγο πριν τη βραδιά των Golden Globes και η εμφάνισή της, μας θύμισε κάτι λίγο από τον παλαιότερο Ρέιτσελ Γκριν εαυτό της. Λίγες γυναίκες έχουν τόσο διάσημα και εμβληματικά μαλλιά όσο η διάσημη ηθοποιός. Η σταρ των Friends έκανε ένα πολυεπίπεδο κοντό κούρεμα σε στυλ Ρέιτσελ, ένα από τα πιο hot χτενίσματα της δεκαετίας του '90 και τα φλας έσπευσαν να το απαθανατίσουν. 

Photo Credits: Getty Images

Φαίνεται ότι η ίδια η Τζεν είναι η μόνη που έχει προχωρήσει, αφού το κούρεμά της ακόμα έρχεται ψηλά στη λίστα με τα αιτήματα των γυναικών κατα την επίσκεψή τους στον κομμωτή. Όμως, η ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να ταράξει τα πράγματα με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαίρων 2024, όπου έκανε το ντεμπούτο της ίσως με το πιο κοντό μαλλί που την έχουμε δει εδώ και χρόνια.

Κόβοντας τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους, πρέπει να παραδεχτούμε πως αυτό είναι ένα μήκος,  ό,τι πιο κοντά έχει κάνει ποτέ σε σχέση με το διάσημο κούρεμά της εδώ και πολύ καιρό. Αλλά για τη δική της απόδοση του The Rachel 3, η Aniston πρόσθεσε μια μικρή διαφορά! Το λιγότερο φιλάρισμα. Εκτός από μερικά πιο κοντά κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο, φαίνεται ότι το υπόλοιπο κούρεμα είναι ένα μήκος.

 

Με βάση τα προηγούμενα σχόλια της Aniston σχετικά με το θρυλικό της κούρεμα, η ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Λατρεύω τον Chris McMillan, τον κομμωτή μου, αλλά είναι ο όλεθρος της ύπαρξής μου την ίδια στιγμή, επειδή ξεκίνησε αυτό το Rachel hair look, που δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση μου. Το πρόβλημα, ήταν ότι δεν είχα ιδέα πώς να το φορμάρω. Διήρκεσε μόνο για περίπου έξι μήνες γιατί απλά ήταν δύσκολο να γίνει. Το λάτρεψα, αλλά δεν μπορούσα να το διαμορφώσω μόνη μου.»

Έτσι, αν μπεις στον πειρασμό να ζήσεις τη δική σου Rachel εκδοχή ξανασκέψου το. Ωραίο μεν, μπελαλίδικο δε..

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department