Skip to main content

BEAUTY NEWS

5+1 απολεπιστικά προσώπου για φρέσκο και λαμπερό δέρμα!

 Δες μερικά από τα καλύτερα face scrubs της αγοράς και απέκτησε την τέλεια επιδερμίδα! 



Αν υπάρχει ένα βήμα που είναι αδιαπραγμάτευτο για λαμπερό δέρμα, αυτό είναι η απολέπιση. Το καλύτερο απολεπιστικό για το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος είναι αυτό που αναπτύσσει τα συστατικά με ισορροπημένο τρόπο, που μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να ελαχιστοποιήσει τις λεπτές γραμμές, να αποφράξει τους πόρους και να δώσει στο δέρμα μια λαμπερή όψη χωρίς ερεθισμούς.

Lancome Rose Sugar Scrub

Αυτό το θερμαινόμενο scrub με ζάχαρη είναι εμποτισμένο με αληθινούς κόκκους ζάχαρης, ροδόνερο και μέλι. Η απαλή του υφή αφαιρεί τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και κάνει την απολέπιση απόλαυση προσφέροντας σφριγηλότητα του δέρματος και έναν λείο, ομοιόμορφο τόνο.

Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα άνετο και λαμπερό αποτέλεσμα.  

Γιατί το αγαπάμε: Απολεπίζει και γεμίζει το δέρμα, αφαιρεί τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, βοηθά το δέρμα να αποκτήσει μια υγιή, λαμπερή, ρόδινη λάμψη και προάγει τον λείο και ομοιόμορφο τόνο του δέρματος.

L’oreal Smooth Sugars Clearing Scrub 

Προσφέρει εντατικό καθαρισμό και μείωση των ατελειών. Είναι εμπλουτισμένο με 100% θρεπτικά συστατικά φυσικής προέλευσης, 3 είδη ζάχαρης και κόκκους ακτινιδίου και αναδεικνύει μια φρέσκια, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα.

Γιατί το αγαπάμε: Γιατί προσφέρει εντατικό καθαρισμό και μείωση των ατελειών της επιδερμίδας. Γιατί φέρνει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα από την 1η κιόλας χρήση. Γιατί καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, μειώνει τα μαύρα στίγματα και τις ατέλειες και αποφράσσει τους πόρους από το συσσωρευμένο σμήγμα.  Αυτό το scrub προσώπου για βαθιά απολέπιση είναι σχεδιασμένο για το πρόσωπο και τα χείλη σας.

 

Bioten Red Berries Απολεπιστικό Gel 

To bioten Red Berries απολεπιστικό Gel αποτελείται από 100% φυσικό Cranberry & Bearberry, κόκκους ακτινιδίου και Πρεβιοτικά. Καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους αφαιρώντας το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα.       

Γιατί το αγαπάμε: Γιατί περιέχει 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, 100% φυσικό Cranberry, Bearberry & Kiwi Seeds.
 

Kiehls’s Pineapple Papaya Facial Scrub

Φυσικό scrub κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Στη σύνθεσή του αξιοποιούνται κομματάκια αληθινού ανανά και παπάγια, καθώς και μικροσκοπικοί κόκκοι scrub, ώστε να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα με τον πιο απαλό τρόπο και να αναζωογονήσουν το πρόσωπο.

Γιατί το αγαπάμε: Γιατί είναι γεμάτο βιταμίνες, φυσικά έλαια που υπόσχονται εκπληκτικά αποτελέσματα. 

Seventeen Glow & Renew Exfoliating Cream

Εμπλουτισμένη με φυσικά δραστικά συστατικά και φυσικούς κόκκους καρυδιού, η κρέμα απολέπισης Glow & Renew απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ατμοσφαιρικούς ρύπους τονώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας λεία και λαμπερή όψη. Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθαρίζει απαλά, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. 

Γιατί το αγαπάμε: Για το οργανικό έλαιο ελιάς που περιέχει και υπόσχεται αντιοξειδωτική προστασία, ενυδάτωση και αναδόμηση. Για τον βαθύ καθαρισμό χωρίς κανέναν ερεθισμό! 

Seventeen Cleansing & Gentle Exfoliating Cream

Η Cleansing & Gentle Exfoliating Cream, με την βοήθεια του οργανικού λαδιού ελιάς και των εκχυλισμάτων Moringa και Χαμομηλιού, ενισχύει την υδρολιπιδική ισορροπία και την υγρασία του δέρματος σου ενώ παράλληλα καθαρίζει απαλά τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ. Ο ελαφρύς αφρός που δημιουργεί περιέχει μικρόκοκκους φυσικής κυτταρίνης που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τον μεγάλο εχθρό, τα μαύρα στίγματα. 

Γιατί το αγαπάμε: Γιατί με την πρώτη κιόλας χρήση θα δεις και θα αισθανθείς την επιδερμίδα σου καθαρή και λαμπερή,χάρη στο εκχύλισμα πορτοκαλιού. 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».