Skip to main content

BEAUTY NEWS

9+1 mascara που θα λατρέψουν τα μάτια σου! 

Τώρα το ακαταμάχητο, αφοπλιστικό βλέμμα είναι στο χέρι σου! 



Οι λάτρεις της ομορφιάς γνωρίζουν ότι το μακιγιάζ μπορεί να είναι ένα ακριβό χόμπι και πως η εύρεση της ιδανικής μάσκαρα είναι ένα ατελείωτο κυνήγι που συχνά δεν καταλήγει πουθενά. Κι η αλήθεια είναι πως στο θέμα μάσκαρα οι απαιτήσεις σου είναι πολλές. Θέλεις όγκο, μήκος, διαχωρισμό, χωρίς κόμπους, κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια, με διάρκεια και να μην κοστίζει μια περιουσία. Αν σου πούμε οτι το έχουμε; Παρακάτω θα βρεις 10 μοναδικές φόρμουλες που θα λατρέψουν τα μάτια σου αλλά κι εσύ!

 

Crazy '90S 36H Volume & Length Mascara by Kiko Milano

Μάσκαρα 2 σε 1 που προσφέρει όγκο και μήκος με κράτημα 36 ωρών. Ιδανικη για να επιτύχεις τρία διαφορετικά αποτελέσματα με ένα μόνο προϊόν. Όγκος, μήκος και έντονο πανοραμικό βλέμμα με τον συνδυασμό των δύο πινέλων. Είναι ξεχωριστή γιατί η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ, λάδι moringa, λάδι argan και φυσικά κεριά, η πρωτοποριακή της μορφή με διπλό βουρτσάκι σου επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικά look στα μάτια με έντονο μαύρο φινίρισμα. Χάρη στην ελαστική της υφή και τα πινέλα με ίνες διαφορετικού πάχους, η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων ή μόνο στις άκρες, χωρίς να αφήνει σβόλους ή να βαραίνει τις βλεφαρίδες, ενώ το βουρτσάκι με τις πιο πυκνές τρίχες δίνει στις βλεφαρίδες όγκο, το άλλο βουρτσάκι δίνει μήκος και τα δύο μαζί δημιουργούν ένα έντονο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Lancome Hypnose Drama

Αποτέλεσμα της προηγμένης έρευνας της Lancôme, το καμπυλωτό βουρτσάκι της Hypnôse Drama εξασφαλίζει βέλτιστη επαφή με κάθε βλεφαρίδα. Με τις απαλές σαν μετάξι, τετραγωνισμένες τρίχες του, το βουρτσάκι εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή της μάσκαρας. Oι βλεφαρίδες γεμίζουν άμεσα, χάρη στη μεταξένια σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε κερί. Για 14 φορές περισσότερο όγκο στη στιγμή.

 

Shiseido Controlled Chaos Mascaraink

Μάσκαρα Controlled Chaos Mascaraink, που δίνει όγκο κι ένταση, προσφέροντας τέλεια ακρίβεια και έλεγχο. Αποκλειστική σύνθεση και καινοτόμος σχεδιασμός στο βουρτσάκι για μάξιμουμ όγκο. Ένταση, χρώμα και εύκολη εφαρμογή αναδεικνύουν το βλέμμα σου και το κάνουν το πιο ακαταμάχητο μυστικό σου.

 

L’oreal Unlimited

Απεριόριστος όγκος, μήκος και καμπύλη με διάρκεια με τη μάσκαρα L'Oréal Paris Unlimited. Το μοναδικό βουρτσάκι δύο θέσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ίσιο ή λυγισμένο για να προσαρμόσεις την εμφάνιση των βλεφαρίδων σου. Χρησιμοποίησέ το για να αυξήσεις το μήκος των βλεφαρίδων και λύγισέ το για να εντείνεις την καμπύλη ακόμα και των μικρότερων, μικρών βλεφαρίδων. Το εύκαμπτο βουρτσάκι κάνει επίσης την εφαρμογή ακριβή και αβίαστη, επιτρέποντας την πρόσβαση σε πιο δυσπρόσιτες εσωτερικές και εξωτερικές γωνιακές βλεφαρίδες. Με διάρκεια έως και 24 ώρες, εύκολη στην αφαίρεση, είναι κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής και ιδανική για ευαίσθητα μάτια.

Korres Volcanic Minerals Drama Curl Mascara 

Μάσκαρα σμίλευσης βλεφαρίδων για έντονη καμπύλη, όγκο και εφέ ανόρθωσης βλεφαρίδων. Το καμπυλωτό βουρτσάκι ανασηκώνει και χρωματίζει με ένταση ακόμα και τη μικρότερη βλεφαρίδα. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών που δυναμώνει, θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες. Δεν είναι τυχαία το best seller προϊόνν ματιών της εταιρείας! 

 

Guerlain Mad Eyes Mascara Buildable Volume Lash by Lash

Η νέα Mad Eyes Mascara προσφέρει στις βλεφαρίδες ένταση και εντυπωσιακό όγκο σε μια στιγμή.
Οι βλεφαρίδες είναι πιο πυκνές, πιο μακριές και γυριστές για 24 ώρες. Το βουρτσάκι της που αποτελείται από μαλακές ίνες αυξάνει τον όγκο κάθε βλεφαρίδας χωριστά, σε κάθε εφαρμογή ενώ είναι και ανθεκτική στο νερό.
Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιέχει συστατικά περιποίησης για τις βλεφαρίδες για εύκολη εφαρμογή και για πιο όμορφες βλεφαρίδες, μέρα με τη μέρα. Μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, οι βλεφαρίδες είναι πιο μακριές, πυκνές και πιο γυριστές.

Erre Due Drama Sized Mascara 

Mascara με εντυπωσιακό χρώμα από το πρώτο πέρασμα και αναλλοίωτο αποτέλεσμα. Δημιουργεί εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς κόμπους και προσφέρει όγκο στο maximum, χάρη στο μεγάλο βουρτσάκι που διαθέτει.

 

Radiant Impressive Lashes Mascara 

Μάσκαρα για απίστευτο μήκος και απόλυτο όγκο. Με κάθε στρώση, εχεις μεγαλύτερες, απόλυτα φυσικές βλεφαρίδες! Με ελαφριά υφή, φτιαγμένη από μίγμα κεριών το οποίο προσφέρει όγκο και μήκος χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες και μελετημένη φόρμουλα που προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα ακόμα και στις πιο κοντές και αραιές βλεφαρίδες. Δεν αλλοιώνεται και δεν μουτζουρώνει, ενώ διαρκεί όλη μέρα.

 

Seventeen Fiber Volume Mascara

Με τη Fiber Volume Mascara οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές και πιο έντονες από ποτέ! Περιέχει καινοτόμες ίνες που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες και τους χαρίζουν ασύγκριτο όγκο διατηρώντας ανάλαφρη αίσθηση ενώ το έντονο χρώμα διαρκεί χωρίς να ξεθωριάζει ή να μουτζουρώνει ώστε να έχετε τέλειες βλεφαρίδες όλη την ημέρα! Το ειδικά σχεδιασμένο κωνικό βουρτσάκι με τις κοντές και πυκνές τρίχες χτενίζει τις βλεφαρίδες με ευκολία και τους χαρίζει επιπλέον όγκο, ομοιόμορφη πυκνότητα και τέλειο διαχωρισμό. Εμπλουτισμένη με έλαιο Argan και έλαιο Tsubaki περιποιείται τις βλεφαρίδες, διατηρώντας τες λείες, ανάλαφρες και εύκαμπτες.

Seventeen Fiber Extense Mascara 

Είσαι έτοιμη για το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου; Η Fiber Extense Mascara περιέχει στη φόρμουλά της καινοτόμες ίνες που προσκολλώνται στις βλεφαρίδες και χαρίζουν απίστευτο μήκος ενώ παράλληλα το Argan Butter και το Tsubaki Oil τις περιποιούνται και τις διατηρούν λείες και εύκαμπτες. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σε συνδυασμό με τη μοναδική φόρμουλα δίνουν στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό μήκος, διαχωρισμό, καμπύλη και έντονο χρώμα.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department