Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 φυσικοί τρόποι να... μακρύνεις τα νύχια σου

Γερά και μακριά νύχια ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Από προσωπική εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι τα αδύναμα νύχια είναι ό,τι χειρότερο. Όχι μόνο από θέμα αισθητικής αλλά κυρίως λόγω ταλαιπωρίας. Ναι, είναι όντως ταλαιπωρία κάθε τρεις και λίγο να σπάνε επειδή είναι αδύναμα. Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν "λαμβάνουν" τις σωστές βιταμίνες, ώστε να είναι «γερά». Αλλά αυτές οι βιταμίνες και πρωτεΐνες είναι που χρειάζονται για να γίνουν πιο δυνατά και λαμβάνοντάς τις θα τα βοηθήσουν να μακρύνουν πιο γρήγορα. Που θα τις βρεις; Στα παρακάτω 3 υλικά ! 

#1. Ελαιόλαδο: Για να μακρύνουν τα νύχια σου, είναι βασικό να τα διατηρείς ενυδατωμένα. Και το ελαιόλαδο είναι ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχεις. Η σύστασή του τα προστατεύει, ενώ διαθέτει και βιταμίνη Ε που συμβάλλει στην ανάπτυξή τους. Πριν πέσεις για ύπνο, βάλε λίγο ζεστό ελαιόλαδο στα νύχια σου και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ. Έπειτα, φόρεσε γάντια και κοιμίσου όλο το βράδυ με αυτά.

#2. Λάδι Καρύδας: Και το λάδι καρύδας συμβάλλει στην καλή ενυδάτωση των νυχιών. Λιώσε μια μικρή ποσότητα σε ένα μπολ, πρόσθεσε μια κουταλιά του γλυκού μέλι και βούτηξε τα νύχια σου μέσα για λίγα λεπτά.

#3. Χυμός Πορτοκαλιού: Ως γνωστόν, το πορτοκάλι περιέχει βιταμίνη C. Αυτή βοηθάει την παραγωγή κολλαγόνου, κάνοντας τα νύχια να μακραίνουν. Αρκεί να τα βουτήξεις σε ένα μπολ με φυσικό χυμό πορτοκαλιού για 10 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε με ζεστό νερό και ενυδάτωσέ τα καλά με μια κρέμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department