Ξύρισμα ποδιών: Μ' ΑΥΤΑ τα τρικ θα το κάνεις σε χρόνο dt - AllYou.gr

Search

Ξύρισμα ποδιών: Μ' ΑΥΤΑ τα τρικ θα το κάνεις σε χρόνο dt

Πανεύκολα!

08 Απριλίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Ήρθε, λοιπόν, και πάλι η στιγμή που πρέπει να περιποιηθείς τα πόδια σου. Γιατί το αγαπημένο σου midi ανοιξιάτικο φουστανάκι, αξίζει άψογα ξυρισμένα πόδια που λάμπουν! Πώς θα το κάνεις αυτό, χωρίς να χάσεις όλο σου τον χρόνο στο μπάνιο; Έυκολα! Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

#1. Πριν αρπάξεις το ξυραφάκι, κάνε μια προεργασία για τα πόδια σου, κόβοντας μερικές από τις πιο μακριές τρίχες, με ένα ψαλιδάκι. Αυτό θα σου σώσει χρόνο στο ξύρισμα, αλλά δεν θα καταστρέψει και το ξυραφάκι, το οποίο είναι πιθανό να «μπουκώσει» από τις πολλές τρίχες!

#2. Επένδυσε σε ένα καλό ξυραφάκι. Προτίμησε ένα με τρεις και παραπάνω λεπίδες. Το ξύρισμα θα είναι όχι μόνο πιο γρήγορο, αλλά και πιο αποτελεσματικό.

#3. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα πόδια σου, πριν βάλεις τον αφρό ξυρίσματος, άφησε λίγο ζεστό (όχι καυτό) νερό να τρέξει πάνω τους. Έτσι θα ανοίξουν οι πόροι του δέρματος, κάνοντας τις τρίχες πιο απαλές.

#4. Μην το παρακάνεις με τον αφρό. Μια λεπτή στρώση είναι αρκετή για να ξυρίσεις σωστά τα πόδια σου. Ο παραπανίσιος αφρός δεν επιτρέπει στο ξυράφι να «πιάσει» όλες τις τρίχες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ξυρίσεις το ίδιο σημείο ξανά και ξανά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!