3 (μοντέρνοι) τρόποι να "σώσεις" το shellac μανικιούρ σου - AllYou.gr

Search

3 (μοντέρνοι) τρόποι να "σώσεις" το shellac μανικιούρ σου

Εύκολα και γρήγορα!

10 Αυγούστου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Σαν πιστή φαν του shellac μανικιούρ, μπορώ να σου πω ένα μόνο παράπονο που έχω από αυτό: Το κενό που δημιουργείται όταν μακραίνουν τα νύχια μου. Και ξέρεις κάτι; Επειδή μακραίνουν γρήγορα, δεν θέλω να αφαιρέσω το ωραίο μου shellac μανικιούρ αμέσως! Γι΄αυτό και ανακάλυψα νέους τρόπους ή μάλλον τρικ για να δείχνει όμορφο ακόμη και μετά από δύο εβδομάδες, χωρίς να χρειαστεί να το αποχωριστώ! 

1. Glitter Power: Μην αμφισβητείς ποτέ την δύναμική του γκλίτερ βερνικιού, ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί σκέψου ότι εάν προσθέσεις λίγο γκλίτερ στο κενό αυτό που έχει δημιουργηθεί ΚΑΙ θα το καλύψεις, αλλά ΚΑΙ θα ανανεώσεις το μανικιούρ σου!

tips4shellacmanicure-01.jpg

2. Tips for tips: Σε μια αντίστοιχη περίπτωση, εάν οι άκρες των νυχιών σου έχουν αρχίσει να ξεβάφουν, πρόσθεσε μια γραμμή σε διαφορετική απόχρωση, δημιουργώντας ένα ευφάνταστο γαλλικό μανικιούρ.

tips4shellacmanicure-02.jpg

3. Drawing 101: Κάλυψε τα κενά ή οποιαδήποτε ατέλεια, σχεδιάζοντας μια καρδιά. Δεν χρειάζεται να είσαι expert για να το κάνεις, αρκεί να δημιουργήσεις με το βερνίκι δύο βούλες, χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα και έπειτα να τις ενώσεις σχηματίζοντας μια καρδιά.

tips4shellacmanicure-03.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!