Skip to main content

BEAUTY TIPS

Lips All Day: ΕΤΣΙ θα κάνεις το κραγιόν σου να κρατήσει όλη μέρα

Τέλος στα ξεθωριασμένα χείλη!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να βλέπεις τα φρεσκοβαμμένα χείλη σου να χάνουν το χρώμα τους. Όλες ψάχνουμε αυτό το κραγιόν που θα μείνει σταθερό στα χείλη μας όλη μέρα, αλλά δεν το βρίσκουμε. Το μυστικό βρίσκεται στην σωστή εφαρμογή του και εγώ σου αποκαλύπτω παρακάτω τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθείς για το διατηρείς όλη μέρα. 

1. Προετοίμασε τα χείλη σου: Είναι σημαντικό να προετοιμάσεις τα χείλη σου, πριν εφαρμόσεις το κραγιόν. Με μια βούρτσα, τρίψ' τα απαλά, ώστε να γίνουν λεία. Επίσης, είναι καλό να βάζεις ένα ενυδατικό lip balm προηγουμένως, για να ενυδατωθούν. Πριν το φορέσεις, όμως, σκούπισε το για να είναι τα χείλη σου στεγνά, επιτρέποντας στο κραγιόν να “κολλήσει” καλύτερα.

2. Βάλε μολύβι χειλιών: Είναι σημαντικό να βάλεις περίγραμμα στα χείλη πριν βάλεις κραγιόν,  για να κρατήσει περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο το μολύβι να ταιριάζει με το κραγιόν σου (μπορείς να βάλεις ένα και σε nude απόχρωση). Με αυτό “γέμισε” τις γωνίες καλά, καθώς είναι οι πρώτες που ξεβάφουν. 

3. Εφάρμοσε σωστά: Το σημαντικότερο λάθος που κάνουμε όλες οι γυναίκες είναι να εφαρμόζουμε το κραγιόν κατευθείαν από το σωληνάριο. Για μεγαλύτερη διάρκεια, χρησιμοποίησε ένα πινέλο, με το οποίο θα βάλεις την σωστή ποσότητα, διατηρώντας το περισσότερο.

4. Βάλε πάνω από μια στρώση: Μια στρώση από το κραγιόν δεν είναι αρκετή για να κρατήσει όλη μέρα. Εφάρμοσε την πρώτη, έπειτα με ένα χαρτομάντιλο αφαίρεσε ότι περιττό κραγιόν και ξαναεφάρμοσε μια στρώση. “Χτίζοντας” με αυτό τον τρόπο το χρώμα, διατηρείται περισσότερο.

5. Πούδραρε τα χείλη σου: Για μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και ματ αποτέλεσμα, εφάρμοσε ταμποναριστά μια λεπτή στρώση διάφανης πούδρας, πάνω από ένα χαρτομάντιλο, ενώ έχεις φορέσει ήδη το κραγιόν. Με αυτό τον τρόπο “κλειδώνεις” το χρώμα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια