3 βήματα για να αποκτήσεις ΤΕΛΕΙΑ φρύδια - AllYou.gr

Search

3 βήματα για να αποκτήσεις ΤΕΛΕΙΑ φρύδια

Για να μην ταλαιπωρείσαι! 

17 Αυγούστου 2016

Τα φρύδια σε μια γυναίκα (ή  έναν άντρα) είναι από τα πιο βασικά στοιχεία του προσώπου της. Είναι αυτά που καθορίζουν το βλέμμα της. Γι΄αυτό και είναι πολύ σημαντικό αυτά να είναι περιποιημένα. Πολλές γυναίκες, δεν έχουμε από τη φύση μας καλοσχηματισμένα φρύδια και για τον λόγο αυτό πρέπει να τα βάφουμε.

Πώς θα το καταφέρουμε, χωρίς να φαίνονται υπερβολικά βαμμένα και ψεύτικα; Δες παρακάτω!

Βήμα #1: Βρες το τόξο σου, το σημείο δηλαδή που πρέπει να κάνει την σωστή καμπύλη το φρύδι σου. Ακούμπησε το μολύβι των φρυδιών στην μέση ακριβώς της μύτης σου, ώστε να ακουμπάει και πάνω στο φρύδι. Το σημείο που σου «δείχνει» το μολύβι είναι και το σωστό για να σχηματίσεις το τόξο του φρυδιού σου. Το ίδιο κάνε και για το μπροστινό μέρος του φρυδιού (για να δεις από πού πρέπει να ξεκινάει δηλαδή), αυτή την φορά βάζοντας το μολύβι στο κόκκαλο της μύτης σου. 

3steps4greatbrows-01.jpg

Βήμα #2: Φτιάξε το σχήμα. Με βάση τα παραπάνω, σχεδίασε το φρύδι σου και οριοθέτησε την αρχή και το τέλος του. Οι γραμμές που θα κάνεις πρέπει να είναι πολύ απαλές, ώστε να μην δείχνει ψεύτικο ή έντονο. Τραβώντας, επίσης, απαλές αλλά και κοφτές γραμμές με το μολύβι (σαν να σχεδιάζεις μικρές τρίχες), γέμισε το φρύδι. 

3steps4greatbrows-02.jpg

Βήμα #3: Ολοκλήρωσε, κάνοντας… grooming στο φρύδι σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το χτενίσεις καλά και να κόψεις με ένα ψαλίδι τυχόν μακρύτερες τρίχες που ξεπερνούν το σχήμα του φρυδιού. Τέλος, με λίγο κερί ή ένα τσιμπιδάκι «καθάρισε» και το τόξο από τυχόν περιττές τρίχες.

3steps4greatbrows-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!