Skip to main content

BEAUTY TIPS

4+1 tips και τρικ για το μανικιούρ σου

Θα τα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Θέλεις έναν πιο εύκολο τρόπο να αφαιρείς το περιττό βερνίκι από τις άκρες των δαχτύλων σου, όταν βάφεις τα νύχια σου; Θέλεις να κάνεις και εσύ μόνη σου σχέδια στα νύχια σου; Αρκεί να διαβάσεις τα παρακάτω tips και τρικ και θα τα καταφέρεις όλα αυτά, μόνη σου!

1. Για να πετύχεις οmbre αποτέλεσμα στα νύχια σου (δηλαδή μια όλο και πιο ανοιχτή απόχρωση σε κάθε νύχι), αρκεί να ρίξεις λίγες σταγόνες λευκού βερνικιού στην αρχική απόχρωση που χρησιμοποιείς. Όσο πιο πολύ θέλεις να «ανοίξεις» την απόχρωση, τόσο περισσότερο λευκό μανό πρέπει να προσθέτεις.

2. Θέλεις σχέδια στο μανικιούρ σου; Τι θα έλεγες για ένα ριγέ μανικιούρ; Αρκεί να χρησιμοποιήσεις κομμάτια από σελοτέιπ!

3. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσεις το βερνίκι από τις δύσκολες γωνίες του νυχιού είναι να χρησιμοποιείς ένα παλιό πινέλο μακιγιάζ ή το πινέλο από ένα επίσης παλιό eyeliner. Ξέπλυνέ το για να φύγει το χρώμα και έπειτα βούτηξέ το στο ασετόν!

4. Το σχέδιο «μισοφέγγαρο» φαίνεται τόσο δύσκολο στην εφαρμογή του, αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο εύκολο! Αρκεί να πεταχτείς μέχρι το κοντινότερο βιβλιοπωλείο! Εκεί, προμηθεύσου τα στρογγυλά, λευκά αυτοκολλητάκια με την τρύπα στην μέση (ξέρεις, αυτά που χρησιμοποιούσες στο σχολείο για να μην «ανοίξουν» οι τρύπες από τις φωτοτυπίες σου) και να τα κόψεις στην μέση. Το ημικύκλιο που θα δημιουργήσεις θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το σχέδιο αυτό!

5. Έχει φουσκάλες το βερνίκι σου, όταν πας να βάψεις τα νύχια σου; Αυτό συμβαίνει γιατί ανακινείς έντονα το μπουκαλάκι. Ο πιο σωστός τρόπος για να το κάνεις είναι να το ρολάρεις ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department