Θέλεις άψογο δέρμα ΤΩΡΑ; Απόκτησέ το με αυτά τα 4 tips - AllYou.gr

Search

Θέλεις άψογο δέρμα ΤΩΡΑ; Απόκτησέ το με αυτά τα 4 tips

Εύκολα και γρήγορα!

17 Ιουνίου 2016

Δεν είμαστε όλες τόσο τυχερές ώστε να έχουμε άψογο δέρμα, γι’ αυτό και η σωστή περιποίησή του είναι άκρως απαραίτητη. Παρόλα αυτά, είναι κάποιες στιγμές που απλά θέλουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα και γρήγορα! 

Πώς γίνεται να τα πετύχεις και τα δύο; Έτσι!

#1. Ύπνος: Βασικό «συστατικό» αν θέλεις να δεις γρήγορα αποτελέσματα στο δέρμα σου. Προσπάθησε να κοιμάσαι πάνω από 5 ώρες και φρόντισε να φοράς προϊόντα νυκτός πριν κοιμηθείς, όπως κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια.

#2. Νερό: Επιβάλλεται να πίνεις νερό, όχι μόνο γιατί προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη στο πρόσωπό σου, αλλά είναι απαραίτητο και για τον οργανισμό σου. Αυτό σημαίνει 8-10 ποτήρια την ημέρα το λιγότερο! Είναι και καλοκαίρι εξάλλου…

#3. Μακιγιάζ: Ελάττωσε αρκετά το μακιγιάζ σου. Όλα αυτά τα προϊόντα –κακά τα ψέματα- επιβαρύνουν την ποιότητα του δέρματός σου. Μην σκας πάντως! Καλοκαίρι είναι! Πάντα ελαττώνουμε το μακιγιάζ μας αυτή την περίοδο!

#4. Δέρμα: Σταμάτα να... παρενοχλείς το δέρμα σου! Αυτό σημαίνει ότι δεν «σπάμε» σπυράκια και δεν το πιάνουμε με βρώμικα χέρια! Επίσης, είναι σημαντικό να το πλένεις καθημερινά όχι μόνο με νερό αλλά και με ένα καθαριστικό προϊόν.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης