Skip to main content

BEAUTY TIPS

To no.1 μυστικό για να μην καταλαβαίνει κανείς ότι έχεις βαμμένα φρύδια

Με αυτόν τον τρόπο τα φρύδια σου θα μοιάζουν φυσικά.


Κέλλυ Νόβακ

Πρόσφατα διάβασα ότι από τότε που γνωρίσαμε την Cara Delevingne καλύτερα, οι γυναίκες ανά τον κόσμο άρχισαν με μανία να γκουγκλάρουν την φράση “big eyebrows” (=μεγάλα φρύδια). Και είναι γεγονός, αν το καλοσκεφτείς. Μαζί με την άνθιση της καριέρας του γνωστού μοντέλου, άνθισε και η τάση αυτή των έντονων φρυδιών. Προσωπικά, ήμουν πάντα οπαδός των καλοσχηματισμένων και περιποιημένων φρυδιών. Είναι αυτά που θα τονίσουν το βλέμμα μιας γυναίκας (και άντρα) χωρίς καν να χρειαστεί φορέσει και καθόλου μακιγιάζ.

 Έχοντας λοιπόν κάνει –αναπόφευκτα- πολλά λάθη στο πώς να τα βάψω (έχω εξάλλου αρκετά αραιά φρύδια), έχω πλέον την εμπειρία να ξέρω τι τα κάνει να δείχνουν πιο φυσικά και τι όχι. Το μυστικό λοιπόν που εφαρμόζω και εγώ αλλά και που προτείνουν αρκετοί beauty experts, είναι το να ξεκινήσεις σχεδιάζοντας μερικές μικρές γραμμές στο μπροστινό μέρος του φρυδιού. Βέβαια, αυτό που πρέπει να προσέξεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι το μήκος απ’ όπου θα ξεκινήσεις να σχηματίζεις το φρύδια, να μην ξεπερνάει το 1 εκατοστό από το πραγματικό (φρύδι). Βάφοντας τα φρύδια σου περισσότερο απ’ όσο πρέπει, τα κάνει να δείχνουν ψεύτικα. Αφού, δώσεις βάση σε αυτό, τότε συνέχισε ορίζοντας το σχήμα των φρυδιών σου στο πάνω μέρος τους αλλά και στο τόξο και άρχισε το βάψιμο! Στο ενδιάμεσο είναι σημαντικό να χτενίζεις πολύ καλά τα φρύδια σου, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Είδες; Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα