Skip to main content

BEAUTY TIPS

Aυτό είναι το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για τέλεια μαλλιά

Shhh… it’s (not) a secret!


Κέλλυ Νόβακ

Όταν κανείς… ξεστομίζει το όνομα της Ελένης Φουρέιρα σκέφτεται σίγουρα πολλά πράγματα: Ταλέντο, ομορφιά, εντυπωσιακά μαλλιά. Και όταν κανείς, κάνει το ίδιο με αυτό της LOreal Professionnel, τότε επίσης έρχονται στο μυαλό πολλές σκέψεις: Εμπιστοσύνη, ποιότητα, αποτελεσματικότητα. Όταν συνδυάσεις και τα δύο μαζί, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Και η Ελένη Φουρέιρα είμαι σίγουρη ότι γνώριζε πολύ καλά όταν χρησιμοποιούσε το Mythic Oil της LOreal Professionnel, ότι θα αποκτήσει μεταξένια μαλλιά.

Η λαμπερή τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα που το σήμα κατατεθέν είναι τα μαλλιά της  και έχει κάνει πολλές αλλαγές τόσο στο χρώμα όσο και στο στιλ τους, αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων κομμωτών και της L’Oréal Professionnel και απέκτησε τα μαλλιά που ονειρεύεται κάθε γυναίκα! 

Το μυστικό πίσω από αυτήν την μεταμόρφωση δεν είναι άλλο από το υπέροχο λάδι Mythic Oil που ανέδειξε τη φυσική ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών της Ελένης. Μια λάμψη που μόνο οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να προσφέρουν στα μαλλιά μιας γυναίκας. 

Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει την υφή των μαλλιών της και έχει πάντα στην τσάντα της το αγαπημένο της λάδι μαλλιών Mythic Oil. To Mythic Oil προσφέρει θρέψη, πειθαρχία και λάμψη σε όλους τους τύπους μαλλιών.  Έχοντας συλλέξει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση, το Mythic Oil «ξαναζωντανεύει» τα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Μυήσου και εσύ λοιπόν στην εμπειρία Mythic Oil και ζήτα από τον κομμωτή σου το προϊόν Mythic Oil που σου ταιριάζει. Στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel.

elenifoureira-mythicoil-01.jpgelenifoureira-mythicoil-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department