Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 tips για να διατηρήσεις το άρωμά σου όλη μέρα

Εύκολες συμβουλές για να μαγεύεις με τη μυρωδιά σου, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!


Κέλλυ Νόβακ

Το άρωμα για μια γυναίκα -και έναν άντρα φυσικά-, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Μέσα από αυτή την μυρωδιά που έχει επιλέξει, μπορεί να εκφράσει ένα μικρό μέρος του χαρακτήρα της. Και επειδή ακριβώς είναι σημαντικό να μπορεί να το κάνει αυτό, η μυρωδιά της πρέπει να κρατάει όλη μέρα.

Πολλές γυναίκες όμως φαίνεται να σπαταλούν άσκοπα το αγαπημένο τους άρωμα πάνω τους και αυτό γιατί ενώ μπορεί το πρωί να έχουν αρωματιστεί με αυτό, μέσα σε λίγες ώρες η μυρωδιά εξαφανίζεται.

Εάν σου έχει συμβεί και εσένα, τότε τα παρακάτω tips σίγουρα θα σε βοηθήσουν, Γιατί με ένα-δύο τρικ, θα καταφέρεις να διατηρήσεις το άρωμά σου όλη μέρα!

#1. Φόρεσε perfume primer: Υπάρχει ένα καλό «κόλπο» για να κρατήσεις πολύ το άρωμά σου και αυτό λέγεται “primer αρώματος”. Πρόκειται ουσιαστικά, για ένα άρωμα που φοριέται πριν φορέσεις την κολόνια σου και το οποίο την αναδεικνύει περισσότερο.

#2. Ενυδάτωση σώματος: Μπορεί να ψεκάσεις και ένα ολόκληρο μπουκάλι επάνω σου και μετά από λίγο να μην μυρίζει το άρωμα καθόλου. Αυτό γιατί ειδικά τον χειμώνα, το δέρμα τείνει να γίνεται πιο ξηρό με αποτέλεσμα, το άρωμα να στεγνώνει πιο γρήγορα. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα πριν ψεκάσεις το άρωμα πάνω σου.

#3. Σωστή αποθήκευση: Έχει σημασία που κρατάς το άρωμά σου, γιατί αν αυτό εκτίθεται στο ήλιο, τότε χάνει και το άρωμά του (μπορείς να καταλάβεις ότι έχει χαλάσει αν έχει σκουρύνει το χρώμα του. Αποθήκευσέ το σε σκιερό μέρος ή μέσα σε ένα ντουλάπι ή συρτάρι. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα