4 μαθήματα ομορφιάς από άντρες beauty bloggers - AllYou.gr

Search

4 μαθήματα ομορφιάς από άντρες beauty bloggers

Τι πρέπει να προσέχεις όταν βάφεσαι και όχι μόνο!

27 Οκτωβρίου 2016

Το ότι υπάρχουν άντρες beauty bloggers δεν θα έπρεπε ούτε να σου είναι μια νέα πληροφορία, ούτε να σου προκαλεί περιέργεια. Όσο απολαμβάνουμε εμείς οι γυναίκες την τέχνη του μακιγιάζ, τοσο το κάνουν και αρκετοί άντρες, τολμώντας να βαφτούν! 

Για πολλούς από αυτούς φυσικά, το μακιγιάζ δεν απλά ένα χόμπι αλλά σχεδόν επάγγελμα, καθώς πέρα από τους χιλιάδες followers που έχουν στο Instagram και στο YouTube λόγω των turtorials που ανεβάζουν καθημερινά, κάποιοι πλέον δουλεύουν και επίσημα ως makeup artists. Είναι εύλογο λοιπόν, να θέλουμε να ακούσουμε αυτά που έχουν να μας πουν, πολλά από τα οποία αποτελούν και βασικά μαθήματα στα θέματα του μακιγιάζ.

Εγώ, επέλεξα αυτά που θεωρώ πιο σημαντικά και τα οποία όλες οι γυναίκες είναι καλό να γνωρίζουν και να ακολουθούν!

#1. Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι το «κλειδί» ενός επιτυχημένου μακιγιάζ

Ο blogger Jake Jamie πιστεύει ακράδαντα ότι αν δεν είναι σε καλή κατάσταση το δέρμα σου, όσο μέικαπ και να φορέσεις, αυτό δεν θα δείχνει όμορφο και λαμπερό. Γι’ αυτό φρόντιζέ το καθημερινά και μην παραλείπεις την ενυδάτωση. 

4lessons-male-bloggers-01.jpg

#2. O πειραματισμός είναι το παν

Ο Patrick Starr δεν φοβάται να πειραματιστεί και δεν τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Δοκίμασε ένα νέο μακιγιάζ και μην σε απασχολεί η γνώμη του κόσμου. Πώς αλλιώς θα βρεις τι σου ταιριάζει αν δεν δοκιμάσεις κάτι καινούργιο εξάλλου;

4lessons-male-bloggers-02.jpg

#3. Ένα highlighter δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου

Συμφωνώ απόλυτα με τον Manny Gutierez ο οποίος πιστεύει ότι ένα καλό highlighter έχει πολλαπλές χρήσεις. Είτε για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά, είτε σε όλη την επιδερμίδα, είτε για να φωτίσεις τα μάτια σου χρησιμοποιώντας το σαν σκιά, το highlighter θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

4lessons-male-bloggers-03.jpg

#4. Προτίμησε ένα πιο «ήρεμο» contouring

Ο Wayne Goss αγαπάει το contouring το οποίο όμως αποδίδει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Προτίμησε μια πιο… χαλαρή και διακριτική εκδοχή αυτής της τεχνικής και το αποτέλεσμα θα δεις ότι είναι πολύ καλύτερο από το –κατά τα άλλα- βαρύ αυτό μακιγιάζ.

 4lessons-male-bloggers-04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης